2777
2789
عنوان

فردا مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 74 پست
برای خرید مشکلی ندارم اما زیاد گرون نشه چیزی خوب من فعلا یکم میوه و برنج و چند بسته گوشت دیشب خانواد ...

مرغ درست کن عزیرم ،ماهی هم نسبتا قیمتش مناسبه اگه همشون میخورن ،سوپ هم خوبه ،یه وعده هم میتونی خورشتی درست کنی ،یه سالاد ساده هم بزار کنارش

کلا برا هر وعده یه مدل غذا درست کن با یه سوپ یا کوکو‌کنارش اگه میتونیذ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جمعه خالم خونهمون بود ۱۳نفر زودیم سه تاسینه مرغ رو چرخ کردم ۳۰۰گرم قارچ خورد کردم با یت پیاز بزرگ و یه فلفل دلمه بزرگگ رنده کردم با ادویه جات و زرشک ورز دادم تو ماهیتابه بزرگ پهن کردم با انگشت خمیرشو برش دادم دستمو اب میزدم که مرغ به دستم نچسبه یک ساعته حاضره گوجه هم سرخ کردم کنارش گزاشتم موقع سرو البته وسطای پخت زعفرون هم ریختم روش یه خورش قورمه سبزی کوچیکم  گزاشتم با سالاد کاهو وژله و دوغ خیلی خوب شد همه تعریف کردن شبم ماکارونی با قارچ گزاشتم

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
مامان بزرگ منم با همین استراتژی معمولا برای شام آبگوشت میپزه. خیلی هم خوب میشه و خوش میگذره.

اره دقیقا 

با غذاهای دیگه آدم نمی‌رسه با مهمون بشینه و فقط بالا سر اشپزخونست  

آبگوشت ارزون تر هم هست،استخون کیلویی بیست تومن خریدیم چندروز پیش آبگوشتی بشدت خوشمزه شد 

تو کارتم کلا۴۰۰دارم هییییییی آخه همسرم از این آدما که دوست داره همه چیز فراهم باشه و چندروز پیش مشکل ...

خوبه بابا نگران نباش مرغ بگیر یازرشک پلوبزار یاجوجه کنارشم دوتا ظرف کشک بادمجون یا میرزاقاسمی درست کن 

برای شبم‌ سوپ جو بزارو الویه یا اگه گوشت چرخ کرده داری کوفته تبریزی درست کن 

با ترشی شلوغ کن سفرتو اگر داره مامانت بگو ترشی بیاره خودتم چندتا مدل داری  کلم قیمتش مناسبه با ...

خودم لیته ،ترشی کلم،سیر ترسی،بادمجون شکم پر،ماست،سبزی زیتون دارم مشکلم غذاست می‌خوام با۴۰۰حل بشه واقعاااا ندارم

خودم لیته ،ترشی کلم،سیر ترسی،بادمجون شکم پر،ماست،سبزی زیتون دارم مشکلم غذاست می‌خوام با۴۰۰حل بشه واق ...

اگه دو وعده می مونن ی وعده زرشک پلو با مرغ درست کن با سوپ و سالاد .ی وعده هم قرمه سبزی 

اسی میخوای بیام برات شام آبگوشت بپزم 😕😕

😁😁 دستت دردنکنه

منم بهش گفتم برا شام ابگوشت بذار

ناهارم نظرمو گفتم

با زیر ۴۰۰ تومنم کارش راه میفته

چون میوه و ماست و این چیزا رو داره

بله

پس قرمه سبزی رو بزار .

از نظر کاری هم راحته.

مرغ باید دو تا کامل بپزی . البته ۲ تا کامل مال ۱۶ نفر.

مرغ من دو تا هفته پیش ۱۳۰ تومن خریدم.

نوشابه و دوغ دو وعده حدود ۶۰ تومن میشه.

سالاد کاهو بزار.

سبزی رو هم برای وعده دیگه بزار.

برنجم که داری .

یه مدل میوه دیگه لازم . من باشم خیار میخرم.

پول میوه نمیدی این خوبه.

سالاد کلم و انار هم هزینه خاصی نداره .

با یه تیکه از مرغ  هم میتونی الویه بزاری