2777
2789

سلام 

من ۸۰ کیلو هستم و میخام به امید خدا تا سال نو وزن کم کنم 

چیکار کنم که اشتهام کم بشه 

تردمیل دارم ولی انگیزه ورزش کردن ندارم 

لطفا راهنماییم کنید 

بعد اینکه اگه چیزی نخورم سرم درد میگیره و گیج میره و عصبی میشم

🧿❤مامانی عاشقته پسرم❤🧿خواهش میکنم لایک نکنید لطفا 😒🤦🏼‍♀️

وای تردمیل عالیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  پیاده روی تاثیر زیادی داره ؟

خالم تو ی ماه 6کیلو کم کرد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

رژیم+ورزش در کنار هم سریع لاغرت میکنه

برای رژیم هم غذاتو کم کن یعنی نون و برنج رو کم بخور در کنارش چیزایی مثل سالاد و سبزی و کلم و پیاز و..خلاصه از این چیزای شکم پر کن بخور

شیرینیجات و تنقلات و نوشابه و بستنی و بیسکوییت و...اصلا اصلا نخور 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خالم تو ی ماه 6کیلو کم کرد

عزیزم من خودم تو ۲۰روز ۷کیلو کم کردم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم من خودم تو ۲۰روز ۷کیلو کم کردم

خیلیم عالی👌🏻

رژیم+ورزش در کنار هم سریع لاغرت میکنه برای رژیم هم غذاتو کم کن یعنی نون و برنج رو کم بخور در کنارش ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

ایشالا زودی مادر میشی 

مشکلم اینجاست که روز اول رژیم بگیرم 

روز دوم که مثلا قرمه سبزی داریم ، رژیممو میشکنم و غذا میخورم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  ایشالا زودی مادر میشی  مشکلم اینجاست که روز اول رژیم بگ ...

عزیزم ممنونم بابت دعای خیرت 

خب اراده قوی میخواد.راستش من برا بارداری مجبورم لاغر کنم

هر روز یه ساعت پیاده روی میرم و غذامو هم کم کردم یعنی نون و برنج کمتر میخورم در عوض سبزیجات و سالاد و میخورم 

میوه هم زیاده روی نباید کرد بخاطر قندی ک داره چاق میکنه نهایت روزی دو سه تا واحدمیوه بخورم

همه چی بخور اصلا از خودت دریغ نکن که اراده ات ضعیف بشه فقط کم بخور 

شکر و شیرینی و نوشابه و اینا رو تا جای که میتونی حذف کن 

برنج و نون و سیب زمینی هم کم بخور 

دتاکس واتر لیمو و زنجبیل درست کن بخور تو طول روز 

چای سبز بخور 

فعالیت کن 

قاشقت رو کوچیک کن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عزیزم ممنونم بابت دعای خیرت  خب اراده قوی میخواد.راستش من برا بارداری مجبورم لاغر کنم هر روز ...

ماشالا به اراده ات 

من بخاطر بارداریم چاق شدم و تا الان ادامه داره چاقیم 

سعی کنم دیگه چیزی نخورم و قوی باشم 

همه چی بخور اصلا از خودت دریغ نکن که اراده ات ضعیف بشه فقط کم بخور  شکر و شیرینی و نوشابه و ای ...

گفتین چای سبز 

من ریزش مو دارم 

چای سبز بخورم بیشتر نمیشه آیا ؟

ماشالا به اراده ات  من بخاطر بارداریم چاق شدم و تا الان ادامه داره چاقیم  سعی کنم دیگه چ ...

فقط انگیزه و اراده میخواد.میتونه تو گروه ها و تایپیکای رژیم بری تو همین نی نی سایت خیلی بچه ها رقابتی میرن جلو 

نمونه اش تایپیک بامداد خمار که گروهی دارن لاغر میکنن البته من ب شخصه خودم اهل برنامه های گروهی نیستم