2777
2789
مباااارکککهههه مامان شدنت  ب منم دعا کن جمعه موعودمه

فدات گلم ایشالا مامان‌میشی منم جمعه موعدمه😅😂😂زود بی بی زدم جواب داد خداروشکر ایشالا شماهم دو روز دیگه بزن مامان شدی میای خوشحالمون میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی یعنی جوابش خوب بوده ۵ روز قبل موعد؟ سلامت باشی گلم ایشالا خودت نی نی گلتو سالم بغل کنی

وقتی بیبی اینقدر پررنگه معلومه بتا بالاست . من طبیعی باردار شدم ینی امپول نزده بودم. یک هفته به موعدم بیبیچکم مثبت شد و همون روز بتا ۱۷۶ بود. میخوای بزار روز موعدت برو ازمایش خیالت راحت باشه که خوووب بالا رفته 

مرسی از دعای قشنگت عزیزم به هم چنین 🥰🌹🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
وقتی بیبی اینقدر پررنگه معلومه بتا بالاست . من طبیعی باردار شدم ینی امپول نزده بودم. یک هفته به موعد ...

وای عزیزم‌ممنون پس خداروشکر باردارم😭😭😭😭😭😭فدات ممنون

وای عزیزم‌ممنون پس خداروشکر باردارم😭😭😭😭😭😭فدات ممنون

خدا برات حفظش کنه ❤️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تو یکی از تاپیکای حس ششمی از حس ششمی سوال کرده بودی ک بارداری یان میخام ببینم درست جواب دادن بهت 😛

ن باردار نبودم الان باردارم الان طبق پری ۳ هفته و ۵ روزمه