2777
2789
عنوان

طالع بینی

49 بازدید | 4 پست

یه سوال داشتم شما به نظرتون این طالع بینی های که میگن مثلا ازدواج این سال با این سال بده یا این ماه با این ماه بده رو قبول دارید؟ 

خواهر من با یه اقایی اشنا شدن و خواهر من به شدت دوستشون داره و حالا از سر کنجکاوی رفته طالع بینی رو تو اینترنت دیده بعد نوشته شده که بده ازدواج این سالها با هم حالا خواهر منم میگه که نکنه ما ازدواج کنیم تو دردسر بیوفتیم و... کلا انگار افسرده شده همش ناراحت میخواستم بدونم واقعا این طالع بینی ها راسته ؟ 

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

چرته عزیزم 

مثلا من دی ماهی هستم همیشه میگن با شهریور عالیه . جالبه همیشه از مرد شهریوری ضربه خوردم بی خیال 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
چرته عزیزم  مثلا من دی ماهی هستم همیشه میگن با شهریور عالیه . جالبه همیشه از مرد شهریوری ضربه ...

ممنون عزیزم چون خواهرم واقعا حالش بده منم نمیدونم هی چی بگم بهش حالا داره منم میترسونه چون شوهر من الان ماهی هست و من بهمن منم سال موش و اون میمون حالا خواهرم میگه نمیدونم متولدین سال میمون حیله گر هستن و... ماه های ابان و بهمن وصلتشون بده و... منم ترس برم داشته

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم چون خواهرم واقعا حالش بده منم نمیدونم هی چی بگم بهش حالا داره منم میترسونه چون شوهر من ا ...

بد به دلتون راه ندید . 

مهم تفاهم هست و اینکه نگاه کنه ببینه این مرد زندگیه یا نه 

زن دوست هست یا نه اینا مهمه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
بد به دلتون راه ندید .  مهم تفاهم هست و اینکه نگاه کنه ببینه این مرد زندگیه یا نه  زن دو ...

ممنون عزیزم باز یکم دلم اروم تر شد🥰