2777
2789
عنوان

مامانا بياين لطفا باردارى...

177 بازدید | 40 پست

خانومامن ٥يا٦هفته باردارم زيردلم خيلى دردميكنه وتيرميكشه سرباردارى اولم اينطورنبودم ممكنه باردارى پوچ ياخارج وحمى باشه؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
ی سنو بده ولی طبیعیه.ممکنه از عفونت ادراری باشه من از اول ک ۴هفته بودم داشتم تاالان ۱۸هفتم

ممنون عزيزم بيستم وقت سونودارم ولى چون باردارى اولم اينطورنبوديه كم ميترسم چون لقاحم همزمان شده باواكسن كرونا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه

ولی من بارداری دومم ک پوچ بود خودم قشنگ متوجه شدم ک این بارداری نرمال نیس خیلی خیلی حالم بد بود عدد بتا خیلی بالا بود تهوع شدید در حد مردن بود سرگیجه های خیلی افتضاح همه چیو ۴ تا میدیدم خیلی حالم خراب بود

خدا نکنه ولی من بارداری دومم ک پوچ بود خودم قشنگ متوجه شدم ک این بارداری نرمال نیس خیلی خیلی حالم ب ...

نه من خداروشكراينطورى نيستم فقط بخاطرواكسن كرونا فكراى بدميادتوذهنم بارداريم ناخواسته بوده

نه نترس واکسن کاری نداره بهت 

وااى ممنون يه كم آروم شدم همش ميگم نكنه روى اسپرم ياتخمك اثربزاره بچه يه چيزيش بشه

بله منم از دکترم پرسیدم گفتم چند وقت بعد از دز دوم میتونم اقدام کنم گفت شبش میتونی گفت مشکل ساز نیس

وااى ممنونم دلم قرص شده انشالله خدا دل شادت كنه