بچه ها من تو تایپیک قبلی ام گفتم پدرو مادر و خواهرموبا فاصله کم از دست دادم سال دیگ عروسیمه از همین الان وقتی به رقص و اینا فکر میکنم اشکم میریزه که اونا نیستن میترسم یهو تو عروسی جای خالیشون به چشمم بیاد و بغضم بترکه از طرفی دلم نمیخواد بقیه مهمونا هم به جای اومدن به عروسی فکر کنن اومدن مراسم عزا مطمئنم اگر من گریه کنم بقیه ام همه گریه میکنن چیکار کنم چه جوری خودمو کنترل کنم راهی روشی کسی سراغ داره؟؟؟
دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر هم گریه کردی چه عیبی داره سبک میشی بعدش احساس بهتری داری
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
به این فکر کن که روح اونا اگه خوشحالی و خوشبختی تو رو ببینه خوشحال میشه
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
خدا رحمتشون کنه. عزیزم مطمئن باش اونا جگرگوشه شونو تو بهترین شب زندگیش تنها نمیذارن. اونا کنارتن. فقط دیده نمیشن. همیشه کنارتن. ایشالا خوشبخت ترین بشی. مبارکه😍🥰
به این فکر کن که هستن و با دیدن شما تو لباس عروس و لبخندتون خوشحال میشن و اگه گریه کنید قطعا اونا هم ناراحت میشن
خدا به دل مهربونتون صبر بده
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.