2777
2789
عنوان

بچه سه سالمو مهد بزارم؟؟؟؟

135 بازدید | 14 پست

سلام مامانای پر تلاش ، 

ی پونزده روزی میشه ک دوقلوهام به دنیا اومدن و به غیر دوقلوها ی دختر سه ساله هم دارم ، خیلی شیطون و بازیگوش هست و خلاصه ک خیلی اذیتم میکنه و علاوه بر اون دوقلوهامم خیلی نا آرومن و وقتایی ک بهشون شیر میدم یا ارومشون میکنم دخترم لجبازی میکنه گریه و علاوه بر اون هم خودم تنها هستم و مادرم پیشم نیست شوهرم پیشنهاد داد ک دخترم رو مهد بزاریم ک انلاین هم هس اما به نظر خودم اگه مهد بره باز رسیدگیش خیلی زیاد تر میشه البته اطلاعی هم ندارم 

میشه اگه تجربه ای اطلاعی دارین بگین ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاین ک سخته بدتره بنظرم، هرروز تکلیف میدنش باید کمکش باشین

اره منم همینو میگم اما خب شوهرم میشه باید بزاریمش تا کارم مثلا کمتر بشه اما اصلا دختری نیس ک ی گوشع بشینه و مدام لجبازی میکنه و این خیلی خستم کرده 

منم میخوام پسرمو از 3 سالگی بزارم مهد. چه اشکال داره بزار

اخه همینجوری هم نمیرسم با سه تا بچه کوچیک و بد اروم و کسی هم کمکم نیس میترسم بزارمش و بعد با کلی حجم تکالیف رو به رو بشم

اره منم همینو میگم اما خب شوهرم میشه باید بزاریمش تا کارم مثلا کمتر بشه اما اصلا دختری نیس ک ی گوشع ...

کاش کرونای لعنتی نبود منم خیلی دوس داشتم پسرمو بفرستم مهد الان سه سال و سه ماهشه بنظرم موقعشه دیگه

نمیدونم والا اخه شوهرم میگه ک بزاریمش ک حداقل روزی چن ساعتی از من دور بشه ک به دوتای دیگه برسم 

بنظر من که کمکت نمیکنه هیچ سخت تر هم میشه

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

بنظر من که کمکت نمیکنه هیچ سخت تر هم میشه

چطور میرسی به سه قلوهات ؟

من یع بچع دارم نمیتونم واقعا :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .