2777
2789
عنوان

چرا

111 بازدید | 30 پست

چرا کسی منو دوس نداره هیچ رفیقی ندارم حتی تومجازی مهربونم ولی همه پاچمو میگیرن باهرکی میخوام صمیمی بشم اون باهم سرد میشه همه رفیق دارن من ندارم یعنی من بدم خودم نمیدونم اصلا بد بودن یعنیچی بداخلاقی من که بداخلاق نیستن چرا هیچککس باهم صمیمی نمیشه ازم فاصله میگیرن

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

آدما اینجورین که هر چی بیشتر بهشون بچسبی و محبت کنی ازت دورتر میشن 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه ما خوبیمونه

اره واقعا هرکی سمتم بیاد باهاش اینقد مهربونم ولی اون سرد میشه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
آدما اینجورین که هر چی بیشتر بهشون بچسبی و محبت کنی ازت دورتر میشن 

اره میدونم حتی با فامیلا اینقد خوبم توجم اونا اصلا بهم اهمیت نمیدن😭

اخی عزیزمم  خب هرکسی هرجوری بزرگ شده همونجور رفتار میکنه شما غصه نخور بیا دوست مجازی خودم شووو ...

یعنی من جوری بزرگ شدم که نچسبم اخه هیچکس باهم صمیمی نمیشه .اخه فدات😍

منم واقعاااا حتی یدونه دوستم ندارم البته دونفر بود و خودم نخواستم دیگه باشن چون هیچ ادمی موندگار نیست و فقط وقتایی ک کارشون میفتاد میومدن سمتم به جاش سعی کردم یاد بگیرم تنهایی خوش باشم تنهایی برم پارک ،کافه یا هر جایی ک بهم خوش میگذره وقتمم پر کردم با کار و درس و خانواده بیخیال ب ادما هرچی بیشتر محبت کنی بیشتر ازت فاصله میگیرن 

اره میدونم حتی با فامیلا اینقد خوبم توجم اونا اصلا بهم اهمیت نمیدن😭

منم همینطور هیشکی دوسم ناره هاااااا 😭😭😭😫😫😢😭😢😭😭😭🤧🤧🥸🤧

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  
میدونی چه چیزی باعث میشه همه سمتت جذب بشن حتی اگه بد باشی؟موفقیت،پولدار بودن،معروف بودن

اره درس گفتی من پولدارنیستم و یک ادم دلشکسته ام خخخ هیچکس دوس نداره طرفم بیاد 

یعنی من جوری بزرگ شدم که نچسبم اخه هیچکس باهم صمیمی نمیشه .اخه فدات😍

میدونی چیه هرچی بیشتر محبت کنی طرف فک میکنه کیه خودشو میگیره برات شما همونطور ک اون شخص باهات رفتار کرد شماهم همونطوری باهاش رفتار کن 😙💋 

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))
منم همینطور هیشکی دوسم ناره هاااااا 😭😭😭😫😫😢😭😢😭😭😭🤧🤧🥸🤧

🙁🙁🙁🙁 

چرا ما اینقدر بد بختیم 😭😭😭😭😭😭🥱

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  
میدونی چیه هرچی بیشتر محبت کنی طرف فک میکنه کیه خودشو میگیره برات شما همونطور ک اون شخص باهات رفتار ...

اره راس میگی ولی من خنگم جدیدا ازهمه دورم دیگه تاخودشون سراغمونگیرن سراغشونا نمیگیرم