2777
2789
عنوان

قاطی کردن دو نوع شیرخشک

8590 بازدید | 55 پست

سلام

من پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داره و باید شیرخشک اچ آ بخوره که دکتر آپتامیل اچ‌ آ نوشت براش

از سمتی رفلاکس هم داره و دکتر براش بیومیل آی آر نوشت

میتونم ۲ پیمانه از بیومیل و یه پیمانه از آپتامیل قاطی کنم بدم بخوره؟ 

یا مثلا ۲ وعده بیومیل یه وعده آپتامیل

کسایی که تجربه دارن بگید لطفا

ضمنا من پسرم رفلاکس پنهان داره و انچنان شدید نیس رفلاکسش و دکتر براش ساشه امپرازول نوشت

میتونم فقط دارو بدم و شیرش رو معمولی بدم

چون شنیدم شیرخشک های آی ار وزندهی آنچنانی ندارن

منم پسرم وزنش کمه میخوام یکم وزن بکیره

شیر خودمم میخوره اما من چون تو رژیم کامل و سفت و سخت پروتئین گاوی هستم شیرم خیلی کم شده و روزی ۳ وعده به زور سیرش میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه سخته اینطوری با این همه احتیاط تو بارداری خیلی تو فشار و استرس بودین

اتفاقا برعکس دوران بارداری خییییلی شیرین و آرومی داشتم

اما متاسفانه پسرم از وقتی به دنیا اومده همش تو مطب دکترام

خیلی ناراحتم افسردگی بعد از زایمان گرفتم

بهتر بود از دکترش بپرسی  دووعده برا رفلاکس شیر مخصوص بده که این دو وعده تایم خواب باشه بهتره&n ...

دکتر گفت نسبت ۲ به ۱ قاطی کنم بدم

ولی باز گفتم از شما مشورت بگیرم ببینم شما تجربه دارید

عزیزدلم ببین تو بهش آ ار بدی که پروتئین گاپی داره فرقی نداره جتی یبار بدی ریفلاکس پسر احتمال زیاد ماله حساسیت هست تو همون پپتی را بده و رو شیر خودت کار کن ماهیچه بخور دلستر بخور تست کن ببین کدوم شیرتو بیشتر میکنه

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
عزیزدلم ببین تو بهش آ ار بدی که پروتئین گاپی داره فرقی نداره جتی یبار بدی ریفلاکس پسر احتمال زیاد ما ...

شیر خودم که از بس چیزی نمیخورم مث آب میمونه اصلا کیفیت نداره

دکتر کفت فعلا ۲ هفته رژیم سخت بگیرم فقط نون و برنج و سیب زمینی و هویج

بعد یکی یکی مواد غدایی ها رو اضاف کنیم تا ببینیم پسرم به چی حساسیت داره

دکتر گفت نسبت ۲ به ۱ قاطی کنم بدم ولی باز گفتم از شما مشورت بگیرم ببینم شما تجربه دارید

دکترشو عوض کن 

من مجردم فقط رو حساب بچه های خواهرم میگم ولی دونوع شیرخشک میدونم نباید قاطی بشه چون بچه خواهرم یبوست و حساست ب پروتئین گاوی داشت ولی دوتر نگفت دونوع شیر خشک قاطی کن .دوهفته شیر کامفورت داد و گفت کافیه دیگه ال اف بدید 

😏

اصلا رواپتامیل اج ار حساب نکن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
شیر خودم که از بس چیزی نمیخورم مث آب میمونه اصلا کیفیت نداره دکتر کفت فعلا ۲ هفته رژیم سخت بگیرم فق ...

ارزش داره منم شیر خودمو میدم من فقط کلا شیر و لبنیات نمیخورم مثلا کیک هم نمیخورم و گوشت گاو البته هر چی بچت بزرگ‌تر شه بهتر میشه و روزی دوبار قرص نکسیوم میدم نظر منو میخوای پپتی بده فقط کارو درست میکنه

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
دکترشو عوض کن  من مجردم فقط رو حساب بچه های خواهرم میگم ولی دونوع شیرخشک میدونم نباید قاطی بشه ...

دکتر با تجربه و نامداری هست

بخدا دیگه گیج شدم دوماهه یه پام فقط تو مطب دکتر هاست

خستم دیگه نمیدونم چیکار کنم😔 

آب شدم بخدا از وجود بچم هیچ لذتی نبردم

فقط گریه و استرس