2777
2789
عنوان

اخه تو دیگه زن داری برای چی نبش قبر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست

این یه عوضی به تمام معناست 

هم شما و هم دختر خاله شو اهمیت نمیده اصلا شما هیچی چرا به دختر خاله اش توهین می کنه و داره تحقیرش می کنه 

راست و دروغ حرفاشم معلوم نیست 

ولش کن بره 

شما الان با کلاه برداریش مشکل داره و حس بدی که بهت داده وگرنه تکلیف خودش معلومه این ادم به درد نمی خوره حتی فردا به خوبی بیاد خواستگاری هم پرتش کن بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عقده ای و دیوث .. فک میکرده جواب ازمایش شاید بهم نمیان خواسته تو رو یدکی هنوز نگهت داشته باشه که ...

اره اشغال بعد بهم پیام عاشقونه داد بعد از عقدش بهش گفتم گمشو دیگه چی پیام میدی گفت من دلم پیش تو میترسم اهت من و بگیره 

🙂  بهش گفتم تو از خدا نترسیدی از اه من میترسی 

این یه عوضی به تمام معناست  هم شما و هم دختر خاله شو اهمیت نمیده اصلا شما هیچی چرا به دختر خال ...

کلا رفت باهاش ازذواج کرد 

امشب بهم درخواست داد نمیدونم با چه رویی فک کرده منتظرشم😂😁

دیگه اصلا برام هیچ ارزشی نداره ولی هر روز از پیج های فیک بهم درخواست میده تازه دیدم از پیج خودش بهم ...

بگو دفعه بعد پیام بدی پیچم ببینمت مطمن باش  مستقیم اسکرین همه پیاماتو به دختر خالت میفرستم تا بفهمه با چه آشغال بیشخصیتی ازدواج کرده

بگو دفعه بعد پیام بدی پیچم ببینمت مطمن باش  مستقیم اسکرین همه پیاماتو به دختر خالت میفرستم تا ب ...

من کلا اصلا جوابشو نمیدم هیچ چون اصلا دوس ندارم اون متاهل و برام چندش اوره جوابشم بدم 

ولی خندم میگیره یه سری فرستاد بلاک کردن مال ادمای ترسو 

قوی باش طوری که باد نتونه تکونت بده😆😆

من کلا اصلا جوابشو نمیدم هیچ چون اصلا دوس ندارم اون متاهل و برام چندش اوره جوابشم بدم  ولی خند ...

بخدا خیلی خطرناک و دیوث بوده خداروشکر بلایی سرت نیومده ... خوشحالم که خدا این قضا و بلا رو از سرت دور کرده بیچاره دخترخالش نمیدونه با چه تحفه عقده ای طرف شده🤦

بخدا خیلی خطرناک و دیوث بوده خداروشکر بلایی سرت نیومده ... خوشحالم که خدا این قضا و بلا رو از سرت دو ...

اره والا بعد که تموم شد فهمیدم که خدا چقدر من و دوس داشت  چون خیلی پایین بود از من  ،من بزرگش کرده بودم حتی اگه میومد خواستگاری خانوادم قبولش نمیکردن