2777
2789

یه رابطه ای بین ما بود که قرار به اشنایی بود اولش گفت اول دوس دارم نظرتو بدونم که برم سربازی و بیام اوکی کنم با خانواده ام گفتم باشه اول از هم شناخت داشته باشیم وقتی برگشت و سربازیش تموم شد جواب انتظار این بود که خانواده ام میگن دخترخالتو بگیری 

میگن تو نشون فامیلتون هستی بهش گفتم اینطور نیس خب میتونن تماس بگیرن مطمئن بشن گفت نه تو نشونی

وا

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشفا بده این مدل ادمارو واس هوس قبل سربازیش و سرگرمیش ب تو قول فیک داده

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
گفت من نمیخوامش بخاطر کلفتی میارمش دیگه بهم پیام نده زنگ نزن وای که چه روزای بدی و گذروندم یادم میاد ...

چقد بیشخصیت و بی نزاکت.. آشغال دخترخالتو میخاستی برا چی به دختر مردم وعده وعید دادی

چقد بیشخصیت و بی نزاکت.. آشغال دخترخالتو میخاستی برا چی به دختر مردم وعده وعید دادی

همش میگفت اون من و میخواد و میگه تو خیلی خوشتیپی و از این حرفا من به اجبار کنارشم 

خلاصه برای ازمایش گفت من پول دادم ازمایش و خراب کنن

چ پرروهه

قرار بود اون ازمایشگاهی که به اصطلاح خودش پول داده بود خرابش کنن ازمایش بده ولی بعدش گفت خانواده ام میگن باید بری یه ازمایشگاه دیگه ولی تو کاریت نباشه من قهوه میخورم خراب بشه

ولش کن بابا . این آدم ارزش یه لحظه فکر کردن و هم نداره 

دیگه اصلا برام هیچ ارزشی نداره ولی هر روز از پیج های فیک بهم درخواست میده تازه دیدم از پیج خودش بهم درخواست داده 

همش میگفت اون من و میخواد و میگه تو خیلی خوشتیپی و از این حرفا من به اجبار کنارشم  خلاصه برای ...

چقد عقده ای و دیوث .. فک میکرده جواب ازمایش شاید منفی بشه خواسته تو رو یدکی هنوز نگهت داشته باشه که اگه با دخترخالش جوابش منفی اومد بگه خودش بهم زده