2777
2789

آره زیاد...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
بد ترین روزای عمرم پای تعبیر ی خواب بود ... هرگز خوابتو واسه کس تعریف نکن و دنبال تعبیرش نباش فقط ص ...

کاملا درست گفتید 

خواب یه هشداره که تنها باصدقه وذکر میشه جلوی بلاروگرفت

هرچی خدابخوادهمان شود

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن همش چرت وپرت میبینم😐🤦‍♀️😂

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
اره خیلیا اینجا میگن قبل اڋان هرچی ببینی همونه فقد قبل اذان صب خابش درستترع   ولی من قبولش ندار ...

دقیقا منم همون شبش تعبیر شد

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اره من دو هفته پیش خواب دیدم دارم توی آینه نگاه میکنم بجای اینکه خودمو ببینم یه پسره رو میدیدم قیافش هم کاملا یادم موند چون موهاش یه حالت خاصی بود تا اینکه چند روز پیش واسم خواستگار اومد دیدم دقیقا همون شکلی بود که توی آینه دیدم برگام ریخته بود

ی نفر بیاد بگه معنی خوابت میشه مرگ یکی عزیزان تو ن اخود آگاه اونو باور میکنی و منتظری تا اتفاق بیفت ...

اره شنیدم جالب اینجاس میگن خوابو همیشه به نیک بگیر تا خیربرسه

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

اره من یک تایمی یک حاجتی داشتم 

برای رسیدن به اون حاجت خیلی از نظر قلبی به خدا نزدیک شده بودم چون عمیقا به این باور رسیده بودم که از دست هیچ کس کاری ساخته نیست به جز خدا .

نماز شب میخوندم و …

یک شب خواب دیدم که تو حرم امام رضا هستم ، یک چادر سفید پوشیدم و بهم میگن که حاجتم روا میشه

حاجت من روا شد اما طول کشید تا به چیزی که میخواستم رسیدم

راستش حاجتم به صلاحم نبود و من بعد این ماجرا به این باور رسیدم که اگر خدا چیزی رو به آدم نمیده صلاح آدم و بهتر میدونه .

خواب نه، ولی یه سری اتفاقات رو یه وقتایی تجسم میکنم اتفاق میفته. مثلا اینکه بادوستم تو گلخونه کارمیکردیم همینجوری نشسته بودیم کنارهم من یه دفعه گفتم الان برگردیم ببینیم پشت سرمون سوسکه بعد جفتمون برگشتیم دیدیم وای دوتا سوسک داره میاد سمتمون... یه بار هم بازم بادوستم دنبال کار بودیم یه جایی رو پیداکرده بودیم قرار بود بریم ببینیم بعدش جوراب دوستم پاره بود بهش گفتم الان بریم اونجا یه دفعه بگن کفشاتو دربیار ابرومون میره اونم گفت اسکول اخه کجای دنیا دیدی برای مصاحبه بگن کفشاتو دربیار بعدش رفتیم درکمال ناباوری یارو بهمون گفت کفشاتونو دربیارید بااین دمپاییا بیاید تو 😂😂😂 خیلی از این موردا پیش اومده برام

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بله چند بار‌ خواب هایی دیدم که خیلی نزدیک بهشون اتفاق افتاده

یکبارش یک پیام مشخص از طرف عزیزی که از دست داده بودیم بود در مورد مبلغی که همسرش به کسی داده بود که نیاز داشت و بچه هاش ناراحت شده بودن و شک کرده بودن که این جوان هست و توانایی داره چرا بهش پول دادی و با مادرشون بحثشون شده بود،تو خواب مشخص به من گفت عیب نداره خیر هستش من خودم دوست داشتم بهش ببخشم و بزارید دستش باشه، من اصلا قضیه رو نمیدونستم چی به چیه، خوابمو چندروز بعد تعریف‌کردم همشون با تعجب نگاهم کردن و گفتن ماجرا رو

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت ما را غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻