2777
2789
عنوان

مستاجر پروووو

258 بازدید | 21 پست

با مستاجری که کرایه نمیده و میگه ندارم چکار کنیم در حالیکه یه سره به خودشون میرسند ولی سرماه میگن نداریم دو ماه وسطهای ماه کرایه میده این ماه هم گفته با ماه بعد با هم میده .به نظرتون چکار کنیم ؟ در حالیکه این کرایه هم به هر حال خرجی یه خانواده دیگ رو تامین میکنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پول پیش کم کنید 

دیگه فشار آوردن واسه سر ماه هم واقعا آزار دهنده هست

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

من یه همچین مستاجری داشتم اتفاقا از اقوام هم بودن ، انقدر اذیت کرد گفتم تخلیه کن ، دوماه هم کرایه نداد

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

۲ماه رو باهم میده؟؟؟؟؟؟؟         دعاکنین این عوضی طبقه پایین ما همپگورشو‌ گم کنه بره راحت بشیم🖤

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اره دقیقا  مستاجر ما کرایه خونه نداد  بعد برا جهاز دخترش ۳ دست قابلمه خرید  اون پو ...

چه افراطی

په خبره میخواست هئیت شام بده

بعضی ها مدیریت هزینه بلدنیستن

پدرمن اول کرایه میداد بعد پول قبوض

سپس خرجی