2789
عنوان

لیزر کندلا

199 بازدید | 10 پست

سلام خانوما توی تهران یا اطرافش بجز کرج و شهریار جایی میشناسین لیزر کندلا انجام بدن و قیمتاشون مناسب و معقول باشه؟

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
خوب اونوقت ۵۰ ۶۰ باید پول راه بدی

با ماشین شخصی میرم💖

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام. عزیزم ببخشید شما از لیزر بدنتون راضی بودین؟؟الان موهای زائدتون چه وضعه؟

سلام دوست عزیز بله من راضیم میتونم بگم 90درصد کم شده تک و توک در میاد و پرزی شده بعضیاش

سلام دوست عزیز بله من راضیم میتونم بگم 90درصد کم شده تک و توک در میاد و پرزی شده بعضیاش

سلام ببخشید شما هنوز از نتیجه لیزری که انجام دادید راضی هستید؟ میشه بگید کجا لیزر را انجام دادید؟

سلام ببخشید شما هنوز از نتیجه لیزری که انجام دادید راضی هستید؟ میشه بگید کجا لیزر را انجام دادید؟

سلام بله من راضیم شما کدوم شهرید؟

تهرانم اگر جایی که رفتید تو کرج بوده هم میتونم برم.

نه کرج نبود پرند بود 

ولی مهم دستگاهه 

دستگاهی ک من رفتم الکساندرایت کندلا بود ک خیلیا تعریفشو میکردن منم رفتم راضیم

سلام عزیزم ، ببخشید شما موهات مشکی بود یا روشنتر، آخه من با کندلا لیزر کردم بهم  گفتن جواب میده ولی بعضیا میگن برای موهای بور و غیر مشکی جواب  نمیده،واسه منم زیاد مشکی نیست گفتم از تجربه شما استفاده کنم

سلام عزیزم ، ببخشید شما موهات مشکی بود یا روشنتر، آخه من با کندلا لیزر کردم بهم  گفتن جواب میده ...

سلام خواهش میکنم،من موهام مشکی و پر بود