2777
2789

مشکل منم بود خیلیم دوس داشتم مثل فرشته های مهربون ب همه لطف کنم و اونام بزنن تو سرم منم ببخشم و ب خیال خودم فرشته مهربونم البته ناخودآگاه بود کاملا والا من فقط سعی میکنم وقتی اینجوری میشم ناخودآگاهمو بیارم ب خودآگاهم و ب خودم بگم ک اون عادت و احساس و پس بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم بود خیلیم دوس داشتم مثل فرشته های مهربون ب همه لطف کنم و اونام بزنن تو سرم منم ببخشم و ب خی ...

وای تو چقدر من هستی

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
بله مخصوصا وقتی آدما اونطور ک انتظار داری رفتار نمیکنن و مهرطلبیتو ارضا نمیکنن اگه یوتیوب داری ویدیو ...

چ ویدیو هایی؟ خسته شدم دور اطرافم همه سرشون تو کار خودشون هس

چ ویدیو هایی؟ خسته شدم دور اطرافم همه سرشون تو کار خودشون هس

ویدیو های روانشناسی و مشاوره از روانشناسای مختلف خارجی و ایرانی و... خب ببین همین جمله آخرت قشنگ نشون میده مهر طلبیتو باید وابستگیتو از اطراف بکنی

سعی میکنم اعتماد به نفس داشته باشم ولی اطرافیان لهش میکنن

ای بابا ...😕.چقد م سخته وقتی کلا کم اعتماد به نفس باشی یا بهت اعتماد به نفس نداده باشن و بعد بخوای تقویت کنی ،کلا عدم اعتماد به نفس خیلی ضربه میزنه به آدم تو زندگی ...