2777
2789

@dara88‍ 

من نمیفهمم ما یک چیز ساده میگیم فورا تاپیک میبندید طرف رسما داره توهین میکنه این بچه سال رو جمع کنید خواهشا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

چقد بدم میاد از این کاربره . 

خدا خر و دید شاخ نداد بهش

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرب المثل هاتون هم زشت و مزخرفه😑

ببند بابا . تو اگه جرات داشتی تاپیکاتو قفل نمیکردی .. میای یه زری میزنی قفل میکنی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببند بابا . تو اگه جرات داشتی تاپیکاتو قفل نمیکردی .. میای یه زری میزنی قفل میکنی

من زر میرنم؟ 

تو ک کل جمله هات خر و گاو اینجور چیزاست زر نمیزنی؟ 

ریپ نزن لطفا

دارا اسم داداشمه   

[QUOTE=394640116]من زر میرنم؟  تو ک کل جمله هات خر و گاو اینجور چیزاست زر نمیزنی؟  ریپ نزن لطفا[/QUOTE

پس خودتم قبول داری همون چیزی که گفتم هستی .. 

اخع خیلی ذهنتو مشغول کرده اون کلمه 😂