مرغت رو تمیز یشور تیکه تیکه کن ریز ن متوسط بزار تو قابله یه پیاز درشت روش خرد کن ادویه جات بزن یدونه لیمو عمانی سوراخ کن بزار بعد ب اندازه کافی آب بریز روش بزار تا خوب بپزه
وقتی ک پخت
توی یه قابله یا ماهیتابه ک یکم گود باشه رب گوجه سرخ کن ادویه بزن بهش بعد از اب مرغت بریز توش (سعی کن پیازاش نیاد) بعد هم بزن بزار پنج دقیقه قل بخوره اگه دوس داشتی مرغات رو سرخ کن بزار توش اگه هم ن همونطوری آبپز شده مرغات رو بزار توش یه ده دقیقه بزار رو گاز بعد خاموشش کن میتونی سیب زمینی هم برای کنارش استفاده کنی
یه نکته دیگه هم اینه ک سس خیلی نباید زیاد باشه و آبکی طوری که وقتی مرغات روگذاشتی مشخص باشع