2777
2789

زندگی خیلی سخت شده کلا ۶تومن حقوقمون هست با دوتا بچه و مستاجر وسط ماه نشده کل پولمون دیگه تمومه هیچی تهش نمی مونه بریزو به پاش هم نداریم نه غذای ان چنانی نه میوه نه لباس هیچی 

بعد مثلا همسایمون شوهرش کارمنده تندتند خرید میکنن خونه خریدن ماشین عوض کردن گوشی عوض کردن تندتندمهمونی و خرید لباس و...واقعا تو شوکم اینامگه چقدر در امد دارن چطور این همه بریز بپاش چرا واسه ما نمیشه

تاپیک قبلی 20 هزار تومن داشت نمی‌دونست باشون چکار کنه 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی سخته منم بهم فشار میاد ۱۵تا دندون کشیدنی دارم که همه پوسیدن وریشه ها موندن چون پول نداشتم بموقع برم دندونپزشکی الانم ۳تا دندون جلوم خرابه یکیشم نصفش ریخته روم نمبشه بخندم..

تو حسرت چندتا لباس خونگی وبیرونی ولباس زیر

آخه تاکی بی پولی شوهرکردم که خوش باشم نه همش غصه بخورم وتواین سن بی دندون شم

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

عزیزم کارگری ندیدی که از صبح بمونه تو میدون آیا کار باشه یا نباشه بخاطر نبود کار تن به هر مبلغی و هر کاری بده وضعیت مشابه زیاده 

عوض کردن گوشی و ماشین و فلان که خنده داره حداقل آدم پول نون شبشو دربیاره

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

همیشه دختر خوبی برای خانواده بودم دست از پا خطا نکردم مبادا دل پدرو مادرم بشکنه شرمنده بشن هم دانشگاه رفتم هم کار کردم جهیزیه درست کردم یه قرون از پدرو مادرم کمک نگرفتم بعد دخترای محل که از صبح تا شب ول بودن با این پسر و اون پسر کلی حرف و حدیث پشت سرشون بود الان اینقدر خوشبخت شدن چه زندگی هایی دارن ظخر داشتم به مامانم میگفتم اگر میذاشتی منم ازاد تر بودم اینقدر محدودم نمیکردی شاید منم مث اونا گرگ بودم و الان بخت و روز بهتری داشتم

همیشه دختر خوبی برای خانواده بودم دست از پا خطا نکردم مبادا دل پدرو مادرم بشکنه شرمنده بشن هم دانشگا ...

ای بابا عزیزم این حرفها دیگه وقتش نیست.

کارمند کجا هستن؟

کارمندا که معمولا خوب حقوق میگیرن.