2821
2789
عنوان

چجوری صبور باشم ؟؟

113 بازدید | 5 پست

در برابر گریه ها و خرابکاریای پسرم .. اذیتو لجبازیای شوهرم .. درد کشیدن مثل دندون پریود یا کلا هر ضربه که بهم بخوره اصلااا صبور نیستم .. الان سر پسرم محکم خورد تو دماغم  داره دردم میاد خیلی .. برای همین الان با همه دعوا دارم چون طاقت دردم کمه .. نمیدونم جرا اینجوری ام

میخوام صبرم زیاد شه نمیدونم چجوری .. 

وقتی پسرم داد میزنه منم داد میزنم سرش .. خیلی بده اینجوری .. یکی راهکار بده

وقتی تنها چارت صبر باشه صبور میشی.مثل من

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ویتامین ب یک سیصد بخور معجزه میکنه برات

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
خوب نیستم دیگه .. تنها چارم صبره ولی من عصبی میشم داد میزنم  میخوام آروم و خونسرد باشم ولی نمی ...

نمیشه بعضی وقتا این همه فشار بالاخره از ی جا میزنه بیرون

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

قران بخون صلوات بفرس با خدا حرف بزن بهت ارامش میده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز