2777
2789

حالا همه میان میگن بوفه خز شده از مد افتاده کنسول بگیر ما بوفه هامون کردیم تو انبار یا فروختیم😁

من خودم بوفه دوست دارم برای عید میخوام از این بوفه برنزیا بگیرم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بوفه دوست دارم برنزیا گرانن پولم نمیرسه

منم از الان دارم ریز ریز پول میذارم کنار انشاا.. که پولمون برسه

آخه آدم اینقدر چاله چوله و خرج داره هم اینکه وسایلا گرون شده  که وقتی میخواد یه چیزی بخره باید کلی بدبختی بکشه😁

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
منم از الان دارم ریز ریز پول میذارم کنار انشاا.. که پولمون برسه آخه آدم  اینقدر چاله چوله و خر ...

اره باید از خیلی چیزا بگذریم تا بتونیم یه وسیله بخریم موفق باشی انشاءالله به دل خوش بخری

اره باید از خیلی چیزا بگذریم تا بتونیم یه وسیله بخریم موفق باشی انشاءالله به دل خوش بخری

قربونت و همچنین

به نظرت دوتایی قشنگه یا یه دونه

من یه جا رفتم خونه ببینم جالب بود وسیله هاش رو بیشتر پسندیدم تا خود خونه

دوتا مینی بوفه گذاشته بود بغل تلویزیون داخلشون هم یه چیز خیلی خاص گذاشته بود که یادم نیست اما جنس خود بوفه هم خیلی چوب مرغوبی بود معلوم بود

به نظرم از لوفه بهتره چون اصلا مینی بوفه مد نیست که از مد بیفته یه چیز خاصه 

که بعدا بجای میز تلفن و... تو اتاق و کتابخونه و.. میشه استفاده کرد اینم بگم من اصلا جایی ندیدم بفروشن