2777
2789
😆😆😆 لنتی تو تاپیک بغلی پاهام هنوز بالا بود

خخخ

پس دنبال چی میگردی همون جور ادامه بده فقط اب بریز توش😁

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجور بالا نگهش داره بابا راست میگم اصلا پایین نیارش

دکتر چه لف میدی مشتریا سر منو خوردن منشی بودنم سخته ها

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
کو دکی

منم عزیزم

خب اول بگو چند قلو میخای 

ببین اصلا محدودیت نداره هر چند تا که میخوای 

فقط هی باید کپی پست بزنی هی تکرار کنی

بعد برو تو تنظیمات قسمت تعیین جنسیت رو بزن

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
دکتر چه لف میدی مشتریا سر منو خوردن منشی بودنم سخته ها

عزیزم چند تا چند تا بفرست داخل

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
بیشووور😂😂😂😂

نظر لطفته😀

خواهرم واریس میگیری یه دقیقه بیار پایین خون بهش برسه😪😂😂😂

عزیزم لطفا وقتی مدرک پزشکی ندارین احراز نظر نکنین اون بیاره پایین دیگ چند قلو نمیشه باید تا شب همونجور بمونه 

خواهرم واریس میگیری یه دقیقه بیار پایین خون بهش برسه😪😂😂😂

یک روش دیگه مدل سجده هست برو سجده در همون حال ماروهم دعا کن😊

😂😂😂😂 مثل عنکبوت میشم ککک دکترر دستم به ماسکت راهکار دیگ نداری

چرا پست پایین گفتم قسمت کپی 

هر چند تا وه میخوای کپی کن

عزیزم لطفا وقتی مدرک پزشکی ندارین احراز نظر نکنین اون بیاره پایین دیگ چند قلو نمیشه باید تا شب همونج ...

نذار یه چی بگم بترکم گناه دارم😂😂😂🥴

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان