2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقت کردی نی نی سایت چقدر کرمانی ها کم هستن    بسلامتی کی زایمان داری ؟دکترت کیه ؟

اره خخخ

سلامت باشی من دیگه تا اخر همین ماه 

دکترمم پور رحیمی

شما چن هفته این

یا رب نکند ما به تماشای جهان آمده ایم😕

من سال ۹۸ زایمان داشتم خوب بود.

البته تا میتوانید زایمانتون روز دوشنبه نباشه البته اگه تاریخش فرق نکرده باشه چون زمان من دکترم گفت میزا رم زایمان روز یکشنبه چون دوشنبه دکتر حمزه نژاد خودش سزارین زیاد داره و واقعا روز بعد که من قرار بود ترخیص بشم خیلی شلوغ بود

سلام دکترت کیه؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
اره خخخ سلامت باشی من دیگه تا اخر همین ماه  دکترمم پور رحیمی شما چن هفته این

من هنوز سه ماه دیگه باید زایمان کنم عزیز شما هم سزارین اختیاری هستی ؟ من دکترم گفت بیمارستان خصوصی با این دو تا بیمارستان نیمه دولتی قرار داد دارم میخواستم ببینم اگه زیاد فرقی ندارن برم نیمه دولتی البته با بیمه تکمیلی هستم زنگ زدم به بیمارستان حضرت فاطمه گفت خودتون باید یه تومن بدین بیمارستان مهرگان هم گفت یک و نیم 

سلام عزیزم سوسن شفیعی خوبه به نظرت ؟

نمیدونم‌شناختی ندارم بهش

من هنوز اوایل بارداریمه

چند هفته رفتی سوتو قلب؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

مامانم سید الشهدا بخش زنان رحمش برداشت.. دکترت مهمه فقط ریکاوریشون خیییلی سرد بوده مامانم بخاطر سرما خیلی اذیت شد وقتی اوردنش داشت میلرزید بعد ک پتو انداختیم روش و گرمش کردیم حالش خوب شد

پمپ درد هم حتما بگیر

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من هنوز سه ماه دیگه باید زایمان کنم عزیز شما هم سزارین اختیاری هستی ؟ من دکترم گفت بیمارستان خصوصی ب ...

برو مهرگان خیلی بهتر از سید اشهدا هست 

دکترت کیه؟ سزارین اختیاری تو سید الشهدا هم میکنه!؟؟؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹