2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه لطفا کمک کنید

39 بازدید | 3 پست

۲۰ هفته باردارم دخترم اردیبهشت به دنیا میاد چی بخورم چه کار کنم زردی نداشته باشه ؟

تو خوردن همه چیز شک دارم همش فکر میکنم با خوردن هر چیزی چه تاثیری روی جنین میزاره 

چی بخورم وزن بگیره بچه اولم خیلی کم وزن بود

انار و سیب سرخ و گوشت کبک برای زیبایی

خرما برای صبوری

کندر و ماهی برای هوش

تغذیه ی ماهای آخر رو زردی اثر میزاره.

اگ وای فای دارین تا حد امکان محدودش کنین،امواج داره

کتاب با صدای بلند بخونین

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چیز باطبع گرم بخوری زردی میگیره  ،نسکافه خرما ،هرچی که گرمه  مادرشوهر من ماه آخر خروس پخت داد بخورم گفت چون سرد هست طبعش زردی نمیگیره بچه ولی اگه زردی داشت نگرانی نداره یزره خاک خشت از عطاری میخری و با آب جوشیده سرد شده قاطی میکنی یک دوقطره میدی بچه بخوره زردی خوب میشه چند روز باید بهش بدی از مامان بزرگا بپرس بلدن