2777
2789
عنوان

تکرر ادرار بی رنگ هفته اول بارداری

3641 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من خودم خیلی دنبال این تاپیک بودم چون اقدام کردیم برای بارداری و هفته بعدش این علامتو داشتم عجیب بود برام.تکرر ادرار ینی احساس ادرار داری ولی میری دسشویی یه چند قطره بیشتر نمیاد.اما من هر ساعت مثانم پر میشد اونم بی رنگ.بعدش فهمیدم که بله باردار بودم.گفتم بگم که برای کسایی که مثل خودم دنبال دونستن همچین چیزی هستن شاید بدرد خورد.بعدشم نزدیک زمان سیکل ماهیانم همون احساسای قبل پری رو داشتم مث دردی که تو دل ادم میپیچه چند لحظه.که دیگه گفتم خب قطعا میشم اما نشدم.

کی آزمایش دادی؟ بتات چند بود

والا من دیر آزمایش دادم فک کنم یکمی.چون فهمیدم باردارم دیگه دوتا بی بی در طی دو روز گذاشتم هردو با تمام قدرت گفتن آره بارداری.دختر داییم ماماس با اون مشورت میکردم برای همه چی دیگه عجله ای نرفتم دکتر.وقتی آزمایش دادم که بتام سه هزار و هفتصد و خورده ای بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.