2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم شوهر خوب دیگه نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 109 پست
مجازی یک مدت بودم اینستا همه میگفتن ازدواج چیه بیا دوست باشم😶😶😶😶😶😶😶

باز خوبه یارو رو راست بوده بهت گفته بیا دوست شیم🥲

نه دیگه دنبال کسی که هدفش ازدواجه باش با هر کی حرف زدی اول هدفشو بپرس از رابطه 

تنها بودن سخته 

بله سخته ..ولی وقتی بچه داربشی وباز بابودن ادمهای دور برت وشوهر ناارامت ...ارزوی نبودن کنی تنهایی روبخداترجیح میدی...مردچیه منم مجردیم همین بودم هی وای همه ازدواج کردن...اونم بخاطر حرف مردم ...اماالان چیشد شوهرم همش بفکر دیگرانه تامن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیام درسته زنم چیز خاصی نیست . طرفین تا مجرد هستن دنبال زن یا شوهر می‌گردن وقتی متاهل شدن پشیمون می ...

کی همچین جرفی زده والا ما متاهلیم پشیمونم نیستیم هستنی ک میگید جم میبندید منظورتون خودتونید ؟اگر شما عرضه نداری زنتو خوشبخت کنی نگو زن چیز خاصی نیست شاید شما چیز خاصی نیستی چیز خاص سراغت نمیاد والا  

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
خدا از دهنت بشنوه خواهر😄 اکثر میگن بهت ۳۰ نمیخوره فقط مدیر تشریفات شدم موقع قرار داد به مادر پدر ...

خیلی بیبی فیسی بهت میخوره مثلاتازه بیست وپنج سالت شده باشه😄

اره اره همین کاروکن👍😂😂😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
بله سخته ..ولی وقتی بچه داربشی وباز بابودن ادمهای دور برت وشوهر ناارامت ...ارزوی نبودن کنی تنهایی رو ...

ااینقدر تنها بودم که فکنم همه اینایی که میگی رد به چشم هام بکشم دیگه تجربه مستقل بودن و وقف خودم بودن و کردم میدونم بیرون خبری نیس میچسبم به بچه و شوهر😂😂😂

شاید منم پنج سال پیش درگیر بچه و شوهر میشدم میگفتم خدایا من تو اجتماع موفق تر بودم😂😂😂

چه بدکه زمونه طوری شده فقط بایدرابطه داشت وگرنه طرف نمیادخواستگاری 😞😞

نه عزیزم بد نیست منتها فرهنگش نیست اون موقع که هیچ همو نمیشناختن خوب بود؟؟

الان چند سال باهم دوست میشن با اخلاق هم آشنا میشن با چشم باز تصمیم میگیرن