2777
2789
عنوان

با مردی ک‌خسیس نیس ولی خرج‌نمیکنه چیکار کنم اخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست
بایدیادش بدی .بلدنیست خرج کنه اگر پول نداره که تکلیف مشخصه.

داره پول... چطور یادش بدم‌ی راهنمایی‌گن لدفن

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پدرشو دربیاری  انقد نق بزنی و دعوا و ابرو ریزی که ازت بترسه ومجبور بشه خرج کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
پ عادتش بدهی روزانه یا هفتگی پول بده

چطور‌ اخه جونش‌در میره تا ی هزاری بده بعد باید هزار تا دلیل بیاری ک‌این‌پولو چیکارش کردی ک خرج شده

اینطوری که گفتی خیلی جدی نمی گیره شمارو چند سالتونه 

افرین‌خودمم‌حس‌میگنم‌اینو یجورایی... لجبازم‌هس با دعوا مرافه بدتر‌میشه بهتر‌نمیشه

باید براش ارزشمندبشی رفتارتوتغییربده. خب من چیزی اززندگیتون نمیدونم. ولی به نظرم درهمین حدکه گفتی ای ...

چطودی اررزمند اخه با چه رفتاری خیلی خودمو عوض کردم‌ولی فایده نداشته

افرین‌خودمم‌حس‌میگنم‌اینو یجورایی... لجبازم‌هس با دعوا مرافه بدتر‌میشه بهتر‌نمیشه

خب نمیدونم چجوری بگم بایدسطحتوازاینی که هست ببری بالاتر.مثلا اطلاعات عمومیتوببربالایاتحصیلاتتو.توخونه زیبا و خوشتیپ باش.کمترحرف بزن کتاب بخون کارای عاقلانه انجام بده 

برعکس خیلیا فقط برا خانواده خرج میکنن

بزا خانوادشم خرج کنه زورم‌نمیگیره بخدا  یه مامان بدبخت داره ب اون‌برسه از خدامم هست ولی نسبت بهشون بی اهمیته فقد رفیق و دخترایه هول دورش