2777
2789
عنوان

خواستگارم ردم کرد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 40 پست
قرار نیس چون صرفا بظاهر مومن بوده از همه لحاظ اخلاقیاتش اوکی باشه ... قسمت نبوده عزیزم شاید تو لیاق ...

مادرم حوزه علمیه درس میخونه برگشت بهم گفت اون داره حیف میشه نه تو رد نکنش💔اونا رقتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم حق انتخاب داره خوب بود مثلا تو جواب مثبت میدادی اونم مجبوری میگرفتت؟ مردا حق ندارن بگن ن نمیخام فلانیو؟ چرا خانوما تو روی طرف میگن گمشو نمیخام و...فلان ولی مردا نمیتونن بگن نمیخام یکم منطقی باشید ینی چی قلبم ب درد میاد هر ادمی حق انتخاب داره تحمل ن شنیدن رو داشته باشید 

ینی چی متوجه نشدم...

منم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرم حوزه علمیه درس میخونه برگشت بهم گفت اون داره حیف میشه نه تو رد نکنش💔اونا رقتن

عزیز دلم مادرت فک کنم زیادی نگرانه پسر مردم بوده😐

بهش میگفتی از خداشونم باشه 

گلم تو لایق بالاتر از اینایی اینکه چیزی نیس الانم ناراحت نباش نبود ی ادم تو زندگی بهتر از اینه ک باشه ولی بد باشه

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

عجب!

دوماد دیدن دست و پاشونو گم کردن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خانم شما یه نفر ردت کرده ناراحتی

پس من باید چی بگم که کلی جا رفتم و کلی هزینه و وقت گذاشتم طرف خیلی راحت رد کرده منو اونم یه جا دو جا نبوده

پس ببین من چی کشیدم

ناراحت نباش خدا بهترینشو برات کنار گذاشته فقط باید منتظر باشی وکه وقتش برسه بهش اعتماد کن

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...