2777
2789

سلام ،میخام سفره حضرت علی رو بهتون بگم که سه تا یکشنبه باید انداخته بشه خیلی حاجت میده بخصوص برای اونایی که بیکارن و دنبال کارن دعاهاشم راحته براتون میذارم ،داخل سفره دوتا شمع ،شیر ،خرما ،نمک و نان جو بذارید با وضو بشینید و دعاهاشو بخونید حتی اگه تنهام هستین مشکلی نیست .مواد خوراکی داخل سفره رو هم بین اعضای منزل پخش کنید و بخورید بعد اتمام دعا (ایام پریود هم میشه باز کرد اما دعاهاشو باید یکی دیگه بخونه ،مانعی نیست سرسفره باشین) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی رو هفت مرتبه میخونید دفعه هفتم به یا علی که رسیدین ۱۰۰ بار تکرارش میکنید و بعد ادامه دعا رو میخونید

سوره انسان رو یک مرتبه میخونید 

۱۱۰ مرتبه یاامیرالمومنین درخواست کن ،یا علی درباز کن ، مشکلی افتاده است درکار ما ،بادو انگشت مبارک باز کن

۵مرتبه شفیع دوسرا بانوی باحیا زینب ،جهان عفت و ناموس کبریا زینب ، تورا به حرمت جد و پدر مادر خود ، به پاره های جگر مجتبی برادر خود ، به دست های بریده ی عباس برادر خود ،به آن وداع حسینت به ظهر عاشورا ،بخواه حاجات ما را تو از خدا زینب .

۱۴مرتبه ای عابد دشت کربلا ادرکنی، ای وارث شاه شهدا ادرکنی ،هم خسته تب بودی و هم تشنه آب ،ای بسته به زنحیر جفا ادرکنی .

۷۰ مرتبه یاالله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی 

۱۰۰مرتبه رقیه جان بنت الحسین دخیلم ،ای کودک بی خانمان دخیلم، به من بده مرادم، از غم بده نجاتم .

۱۴۰مرتبه الله و نور و رحمتی، افتاده ام در ذلتی ،شاه خراسان مددی، دستم بگیر بی منتی .

۱۰۰مرتبه یا احد یا صمد ویا مجیر بنده ی مضطر به تو دارم امید 

۱۳۳مرتبه یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین