2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه 2تا 3 سال دارن بیاین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر بازی ها و وقت هایی که باهاش گذروندی دلبستگی ایمن داره و این خیلی خوبه  آیا غیر از این چی ...

من ک براش جونمو میدم ، ولی اون براش فرقی نمیکنه من باشم یا ن 

خیلی باهوشه ... وقتی هم منو میبینه ذوق میکنه ولی مثل بچه هایی نیس ک همش نگاهشون ب مامانشونه

شیطون نیست ؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دقیقا دلم میخواس همینجوری بود😕

ببین من یه دختر دارم شبیه پسرت یه دختر دارم شبیه آرزوت...بخدا آرزوت خیلی آرزوی بد و پردردسریه..از من بشنو که طعم هردو رو چشیدم...من دختر اولم خیلی مستقل خوبه ...راحت بدون من میمونه همه جا...وای این یکی....😭

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ببین من یه دختر دارم شبیه پسرت یه دختر دارم شبیه آرزوت...بخدا آرزوت خیلی آرزوی بد و پردردسریه..از من ...

من الان ی دختر سه ماهه هم دارم 

فک کنم  قراره بشه مثل این دختر شما 😅

بخاطر بازی ها و وقت هایی که باهاش گذروندی دلبستگی ایمن داره و این خیلی خوبه  آیا غیر از این چی ...

اره فک کنم همینه. الان دقیقا چند نفری تو تاپیک من جمله خودم گفتن که بچه اول اوکی بوده و دومی بشدت وابسته. 

منم خیلی وقت میگذروندم با اولی. برای دومی فرصت نداشتم. اون طور که برای اولی وقت گذاشتم برای اون نذاشتم و الان ب شدت وابسته است

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی