2777
2789
عنوان

رفتم جهیزیه م جمع کردم🤕

816 بازدید | 47 پست

۱۰ماهه خونه مامانمم بخاطر کتک کاری شوهرم وبچه ننه بودنش و دهن بین بودنش وسخت گیری زیادش توی هرچیز...پسرم یک سال ونیمشه بامنه...رفتم جهیزیمو جمع کردم ک بیارم..مهریمم دوسال پیش ۱۰۰ملیون گرفتم توافقی ودیگه مهریم ندارم..الان چندماهه شروع کردم درس خوندن...اخه دیپلم داشتم...خیلی روزای سختی رو میگزرونم مامانم پشتمه وکمکم میده توی مخارجم کمکم میده...ولی بازم ازلحاظ روحی ضعیف شدم🤕🤕🤕🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ۶۰ متری خریدم دوسال پیش طبقه دوم توی شهرک

آفرین کار خوبی کردی میتونی اجاره اش بدی هم الان یه درآمدی داشته باشی هم اینکه خودش بمونه واسه آینده خودتو گل پسرت

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

همین که توانایی تموم کردن یه رابطه سمی رو داشتی نشون از قوی بودنته خیلیا تا ابد میمونن تو همچین راب ...

ولی طلاق نگرفتم جدا زندگی میکنیم اون نمیاد طلاق بده منم هنوز درخواست طلاق ندادم

آفرین کار خوبی کردی میتونی اجاره اش بدی هم الان یه درآمدی داشته باشی هم اینکه خودش بمونه واسه آینده ...

دادم اجاره ماهی ۶۰۰ اجاره ۱۰ ملیون رهن اینحام خونه ماددم خوردوخوراک بامادرمه همه چی میخره

منم ازدواج دوومم هست.... شوهرم بداخلاقه ودست بزن داره یک بچه هم دارم... درحال حاضر شکایت کردم بابت کتکاش.... تو خونه خودمم ولی عشقی بینمون نیست وهمیشه باهم مشکل داریم.... بچم عشق ومحبت وکه یاد نمیگیره هیچ نفرت ودعوا یاد میگیره... منم شاید برم از زندگیش