2777
2789
عنوان

چیز کنیم...

235 بازدید | 29 پست

برا رو کلیپ عکسای عشقم ی اهنگ قشنگ و عاشقانه ک ریمیکس باشه معرفی کنین

ریتمش تند باشه اما عاشقانه و قشنگ

یا هر اهنگی ک خودتون دوس دارینو عاشقانش

و ی متن و جمله ی عاشقانه ک زیادم اغراق امیز نباشه      

ب عنوانم توجه نکنین منطورم اینه ک انتخااااب کنیممم    

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ گلمی گلمی  x band  متن عاشقانه هم  بوسه آنگاه خوش است که تمرین نشود؛ بپری ...

وایی مرسیی  

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
جایز است بگم لعنت بر ذهن منحرف      

وایی ریحانگلی تو همونی ک یبار ی چالش باحال گذاشته بودی؟  

اقا دمت گرم طرف تا 24ساعت شارژ بوداا    

آهنگ خدا نکند حمید هیراد همین امروز یه میکس باهاش دیدم خیلی میکس قشنگی بود آهنگ دو تا دل عاشق بهنام ...

مرسیی عزیز دلممممممم