2777
2789

چرا یسریا میگن اره  یسریا میگن نه😐

من تو اینترنت خوندم نوشته  میتونن

اگه شماهم مطمعنید و کسیو دیدی که کنکور یه رشته دیگه رو بده  بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور سراسری برای رشته تحصیلی خودتون( فنی یا کاردانش) رو میتونید شرکت کنید اما  نظری (( انسانی تجربی ریاضی) رو نمیتونین شرکت کنید مگر اینکه تقاضای تطبیق بدین و بعدشم درسهای اختصاص رشته موردنظر رو قبول بشید و دیپلم اون رشته رو بگیرید 

این نیز بگذرد
کنکور سراسری برای رشته تحصیلی خودتون( فنی یا کاردانش) رو میتونید شرکت کنید اما  نظری (( انسانی ...

عهه☹😪  چراا اخه

خیلی سخته این تطبیق دادن؟ امتحان درسای تخصصیش؟

اسی میدونی داوطلبای کنکور فنی چندتاست؟ خواهرم کامپیوتر میخونه میخواد بدونه چند نفر برای کنکورش شرکت ...

نه عزیزم‌ نمیدونم   فکر نکنم خیلی رقابت باشه  راحت قبول میشه

کنکور سراسری برای رشته تحصیلی خودتون( فنی یا کاردانش) رو میتونید شرکت کنید اما  نظری (( انسانی ...

بعد اگه رشته های دیگه رو خوندی همون انسانی تجربی و ریاضی میشه کنکور فنی یا کار دانش داد 

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 
عهه☹😪  چراا اخه خیلی سخته این تطبیق دادن؟ امتحان درسای تخصصیش؟

اخرین کارنامه تحصیلت رو میبری اداره اموزش و پرورش منطقه و میگی میخوام تطبیق بزنم برای رشته مثلا تجربی اونام یهسری درسای مشترک با تحربی روازت قبول میکنند بقیه ش رو میری یه مدرسه ثبت نام و انتخاب واحد میکنی و پایان هر ترم تحصیلی واحدها رو امتحان میدی تا تطبیق نزنی مشخص نیست چند واحد اضافه باید پاس کنی و چقدر طول میکشه 

اگر دانشگاه ازاد یا علمی کاربردی رشته بدون کنمور بری کاری به رشته دیپلمت ندارن و میتونی هر رشته ای رو بخونی فقط ممکنه یه ترم بهت واحد اختصاصی(( تطبیق) بدن

این نیز بگذرد
بعد اگه رشته های دیگه رو خوندی همون انسانی تجربی و ریاضی میشه کنکور فنی یا کار دانش داد 

دولتی نه مگر اینکه تطبیق بزنی برای رشته فنی مورد نظر اما ازاد و علمی کاریردی میشه 

این نیز بگذرد