حنانه_۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 6502 عنوان خانما مگه به کسانی که تو دوران عقد جدا شدن و وام ازدواج گرفتن اگه دوباره ازدواج کنن وام تعلق میگیره؟ 602 بازدید | 27 پست میشه راهنمایی کنید 1400/09/13 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 نه نمیگیره من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40854 نه . نمیدن شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
منو_دخترم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2167 من تو دوران عقد جدا شدم وام ازدواج هم هنوز نگرفته بودم. بعد که دوباره ازدواج کردم گفتن دیگه بهت تعلق نمیگیره. با این که اصلا نگرفته بودم. کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟ خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 نه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 حتی اگه ازدواج اول هم وام نگرفته باشید برا ازدواج دوم وام نمیدن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 من تو دوران عقد جدا شدم وام ازدواج هم هنوز نگرفته بودم. بعد که دوباره ازدواج کردم گفتن دیگه ب ... عه منم همینو پایین توضیح دادم که به ازدواج دوم وام تعلق نمیگیره آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞