2777
2789

😱😱واااییییی استرس گرفتم کاندوما سوراخ نباشن😖

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@5127    

اسی فقط کاندوم سوراخم نیس خیالت راحت😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

حالا همه ی اونایی که عقد رابطه ندارن میان ! بیخیال بابا ایشون دوس داره داشته باشه صرفا فقط راه جلوگیری پرسیده از شما در مورد اینکه داشته باشه یا نه نپرسیده که اخه ! هم طبیعی جلوگیری کن هم کاندوم محض احتیاط , ضمنا اینکه همه ی کاندوما سوراخن حرفه 

با کا ن د و م بهترین گزینه هست ولی موقع تموم شدن رابطه زود بکشه بیرون اگه سوراخ هم باشه توش نره

ده اگه میتونست بکشه بیرون ک دیگر نیازی ب کاندوم نبودخواهر😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ده اگه میتونست بکشه بیرون ک دیگر نیازی ب کاندوم نبودخواهر😂😂

ویییی من کل ۵ سال زندگی کشیده بیرون بیچاره 😐😐

فقط یکبار موقع بارداری که اونم تو یکبار باردار شدم 

باور کن کل ۵ سال کشیده بیرون

ویییی من کل ۵ سال زندگی کشیده بیرون بیچاره 😐😐 فقط یکبار موقع بارداری که اونم تو یکبار باردار شدم& ...

ماهم ۴ساله ک طبیعی جلوگیری میکنیم طوریم نشده

چطور واقعا قبل عروسی رابطه کامل دارین اخه

محرمشه خب چ اشکالی داره طرف میبینی بادوس پسرجونش ک ی مردنامحرمه رابطه داره تازه دومترم زبون درمیاره شرم نمیکنه😑 بیچاره گناه ک نکرده اینجوری محاکمش میکنین

محرمشه خب چ اشکالی داره طرف میبینی بادوس پسرجونش ک ی مردنامحرمه رابطه داره تازه دومترم زبون درمیاره ...

محاکمه ش نمیکنم ولی وظیفه خودم دونستم به عنوان به کاربر هشدار بدم بهش...کم ندیدم بعد عقد و قبل عروسی کار به جدایی کشیده پس عقل سالم حکم میکنه رابطه کامل نباشه تو این دوران.هم  رنگ جماعت بودن به از رسوایی بعدشه..تو فرهنگ ایرانیا بعد عروسی رابطه کامل مجازه کار به شرع و دینم ندترم...

دخترای اون مدلیم با عرض معذرت.ج.ن.د‌ن و از همچین افرادی نباید توقع حیا داشت

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
محاکمه ش نمیکنم ولی وظیفه خودم دونستم به عنوان به کاربر هشدار بدم بهش...کم ندیدم بعد عقد و قبل عروسی ...

نظرشماهم واسه بنده محترمه🌹 ولی درکل مخالف عقایدشماهستم خدایی نکرده ب قول شماکارب جدایی هم بکشه دیگه باکره یاناسالم بودنش ب نظرم هیچ فرقی نمیکنه درکل ی زن مطلقه حساب میشه وخطایی هم نکرده بامحرم خودش بوده هرچیم باشه ازاون ج....هاخیلی شرف داره