یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اومدم ی خونه دیگمون شوهرم برگشته اونیکی خونمون که بره سرکار از فردا.منو پسرم اینجاییم والا مامان بابام ی لحطه ولمون نمیکنن بچمم که انگار نه انگار دیگه ازم حرفشنوی نداره.بخدا دوماه بود نیومده بودم گفتم الان بیام یکم روحیم عوص شه بابام فکر میکنه ۲۴ساعته باید پیش هم باشیم اعصابم نمیکشه اصلا خسته شدم میگم کاش نیومده بودم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عاشق لاکم لاک ندارم عاشق عطر و ادکلنم اصلا ندارم عاشق شهربازیم تاحالا نرفتم عاشق اینم با خانواده ام برم سینما هیچوقت نرفتم عاشق سفرم اصلا نرفتم عاشق شمال و دریام نرفتم عاشق برج میلادم نرفتم عاشق کفش پاشنه بلندم هیچوقت نداشته ام عاشق لباس مجلسی ام ندارمش عاشق اینم وضعیت درسیم خوب بشه هیچی نمیشه عاشق اینم بابام فقط سالی یه بار بغلم کنه و گونه امو ببوسه هرگز این کارو نمیکنه عاشق اینم خونمون تهران بود ته روستا زندگی میکنم عاشق اینم ماشین داشته باشم ندارم و...