2777
2789

پسر من دو سالشه ب اسمش فقط وقتی بخواد توجه می‌کنه و جاهای شلوغ قشنگ توجه داره ب اسمش ارتباط چشمیش عالیه ارتباط گیری با دیگران عالیه 

ولی جمله سازی ک اصلا نداره حدود ۴۰ کلمه میگه هرچی بخواد منظورشو کامل متوجه می‌کنه اما هرکاری میکنم جمله نمی‌سازه 

چهار روزه کارم شده گریه تو اینستا و گوگل ک میزنم ب اختلال حسی میرسم نمی‌دونم چ کنم چیکار کنم حرف بزنه چیکار کنم ب اسمش توجه کنه شوهرم میگم ببریم دکتر همش میگه هیچیش نیست تو حساسی اصلا درک نمیکنه شرایط رو منم موندم وسط  فقط گریه شده کارم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم چجوری باهاش کار کنم خودم ک یاد بگیره از همسن های خودش عقب نمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزیون و کلا قطع کردم چن روزه همش براش قصه میخونم همش میبرمش بیرون هی باهاش حرف میزنم اما نمی‌دونم ...

عزیزم البته که درکت میکنم چون مادری حساس شدی ولی به جرات بهت میگم نگران نباش،پسر گلت مشکلی نداره،پسر من دوسال و چهار ماهشه همش ۳۰الی۴۰کلمه میگه جمله هم نمیگه،انواع واقسام دکترها هم بردم میگن تا سه سالگی فرصت داره

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
اسی گریت بیهودس پسر من تازه دو نیم سالگی حرف امد الانم انقد صحبت میکنه دیوونمون کرده.چندبار بردمش دک ...

قبل از دوسالگی اصلا حرف نمیزد؟

پسر من الان دو سال و نیمشه.کلمه خیلی بلده حتی کلمه های سخت ولی جمله کامل نمیگه