2777
2789
عنوان

مبل خواهرشوهر🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی بنظرت رنگش همون باشه وای یه مدل دیگه عیبی نداره؟ نمیگه  اسکی رفته🙄

نه دیگه اگه کپی همون بگیری ممکنه بگه ولی خب مدلش فرق داشته باشه نه 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
عیبی نداره پیش میاد. حالا نظر خودت چیه؟؟

منم چندسال پیش آبی بود زنداداشم ازم پرسید ناراحت نمیشی میخام منم آبی بگیرم گفتم ن بابا چ ربطی داره بنظرم عیب نداره

ولی الان آبی مد نیس طوسی خیلی شیکه اونو بگیر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
با خودش صحبت کن بگو رنگ مبلاتو دوست دارم  زود چرک نمیشه؟  از جنس پارچش راضی هستی؟  ...

روم نمیشه ازش اینچیزا بپرسم تابلوعه

.میشه برای حاجت دلم وگرفتاریم صلوات بفرستین😔
منم چندسال پیش آبی بود زنداداشم ازم پرسید ناراحت نمیشی میخام منم آبی بگیرم گفتم ن بابا چ ربطی داره ب ...

میدونی ازاین ابی پر رنگای جیغ نیست خیلی ملایمه 

ازاون رنگاست که عیچ وقت ازمد نمی افته

میدونی ازاین ابی پر رنگای جیغ نیست خیلی ملایمه  ازاون رنگاست که عیچ وقت ازمد نمی افته

خب پس عیب نداره بخر عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره ضایع هست...این همه رنگ و مدل ..من اصلا دوستت ندارم وسایلم عین یکی دیگه باشه...

اره واقعا خودمم حس خوبی نداشتم برای همین تاپیک زدم.

ولی بچع ها گقتن اگه مدل دیگه بخری همون رنگ عیبی نداره