2777
2789

من باردارم بعد سرماخوردم یه هفته رفتم خونه‌ی بابام شوهرمم کلاً تو خونمون نیس یه شهر دیگه کار میکنه این دوسال فقط یه روز میاد که من اون روز خونه نبودم الان که برگشتم خونم تو ظرفشویی فتیله ی سیگار خاموش شده پیدا کردم 

بهش گفتم انکار نکرد چیکار کنم به پدرشوهرم یا برادرشوهرم بگم جلوشو بگیرن لطفاً راهکار بدین😔

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

اهمیت نده تو فامیل هم چو ننداز که سیگاری مگه بچست ک به باباش بگی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوی چشمت بکشه کنترل شده بهتر از اینه که پشت سرت بکشه

سعی کن نقش رفیق و دوست رو براش بازی کنی نه مادر

اول ببین چقدر میکشه بعد کم کم از در محبت باهاش صحبت کن ترک کنه

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
اهمیت نده تو فامیل هم چو ننداز که سیگاری مگه بچست ک به باباش بگی

آخه سیگار خط قرمز منه متنفرم از سیگار 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
خط قرمز منه 

منم به شدت متنفرم کلاً حتی خانواده ی شوهرم اینجورن نمیدونم چرا رفته سمت سیگار

آخه سیگار خط قرمز منه متنفرم از سیگار 

میدونم

خط قرمز منم بود

یه بسته سیگار پیدا کردم در عوضش تو وسایلش

انقد حالم بد شد

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
جلوی چشمت بکشه کنترل شده بهتر از اینه که پشت سرت بکشه سعی کن نقش رفیق و دوست رو براش بازی کنی نه ما ...

به حضرت عباس قسمش دادم که دیگه نکشه ولی میدونم واسش مهم نیس کارشو میکنه 😔

میدونم خط قرمز منم بود یه بسته سیگار پیدا کردم در عوضش تو وسایلش انقد حالم بد شد

😔چیکار کنم خدا شوهرم فقط این خصلت بدو نداشت که الان داره

به حضرت عباس قسمش دادم که دیگه نکشه ولی میدونم واسش مهم نیس کارشو میکنه 😔

آدم سیگاری رو‌با این حرفا نمیتونی ترک بدی

سعی کن با تعصب باهاش حرف نزنی 

اتفاقا سعی کن جلوی چشم خودت تعداد خیلی محدود بکشه بعد کم کم با حرف و قربون صدقه و ابراز نگرانی برای سلامتیش به خاطر بچتون ترک کنه

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
آدم سیگاری رو‌با این حرفا نمیتونی ترک بدی سعی کن با تعصب باهاش حرف نزنی  اتفاقا سعی کن جلوی چ ...

واااای همین مونده پیشم سیگار بکشه من بوی سیگار به دماغم بخوره دل و روده ام بالا میاد 

اصن خیلی عوض شده خیلی عوضی شده 

مثلاً تیپ میزنه جلو خانوما رژه میره بخدا باچشم دیدم 

زنجیر میندازه گردنش از اونایی که من بهش میگم زنجیر سگ و گوسفند

فقط واسه بچه هام تحملش میکنم ولی هرچی میگذره عوضی تر میشه خسته شدم