2777
2789
عنوان

لطفا بیاین لطفا

39 بازدید | 7 پست

خسته شدم خیلی بهم گیر میدن مگه من داخل گوشی چیکار میکنم از دسته هشون خسته شدم زندگی من به مردم چه ربطی داره مامانم همش میگه فلانی میگه تو خیلی با گوشی خیلی فلانی خیلی بلی و...... خسته شدم دلم میخواد خودم بکشم جراتش دارم یه بار انجام دادم برای بار دوم هم میتونم اگ من بمیرم به نظرتون مامانم راحت میشه؟ چیکار میکنم مگه با گوشی بهم اعتماد داره مگه من چیکار میکنم خسته شدم خودم بکشم راحت میشن؟؟؟؟؟ مردم که مردم مامانم همیشه میگه یه بچه انشاءالله مثل خودت خدا بهت بده خیلی بهم گیر میدن وقتی باهم دعوامون میشه برای مامان بزرگم و خاله هام توضیح میده اصلا به اونا چه میشه راهکار بدین؟؟؟؟؟ ممنون میشم ❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متولد ۸۵

خب حالا بزار برسی ۱۸ سال اینا

کمتر گیر میدن بهت

منم نمیگم چون ۱۵ سالته خق دارن و اینا....

کلا ذهن خیلیاااا نسبت ب دختر همینه

هی گیر میدن و فک میکنن کار خوبی انجام میدن

نمیتونیم ذهنیت اینارو تغییر بدیم...تحمل کن تا چن سال دیگ...با خودکشی ن تنها نجات پیدا نمیکنی بلکه کار خودتو سخت تر میکنی

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
شما تجربه دارین؟ 

منم نزدیک ۱۹ سالمه

همین جوری گیر میدن....من جلو داداشم گوشی دست بگیرم دیگ واویلا😑خیلی گیر میدن خیلی زیاد

منم فقط تحمل کردم...

منم نزدیک ۱۹ سالمه همین جوری گیر میدن....من جلو داداشم گوشی دست بگیرم دیگ واویلا😑خیلی گیر میدن خیل ...

خیلی سخته مگه چجوری باید تحمل کنم؟ باور کنید خیلی سخته من ۱ماه خونمون همین وضعه حتی مامانم امروز دعوامون شد انقدر جر و بحث کردیم منم یه چیزی گفتم قابلمه رو سمتم پرت کرد دستم هنوز درد میکنه اومد سیلی ام زد😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی سخته مگه چجوری باید تحمل کنم؟ باور کنید خیلی سخته من ۱ماه خونمون همین وضعه حتی مامانم امروز دعو ...

مشکلی پیش اومده؟ منظورم اینه کاری کردی که انقد گیر میدن؟!!!!

درکت میکنم من ۱۴ سالم بود ی غلطی کردم تا الان زندگیم همش محدودیت بوده اجازه تنها بیرون رفتن ندارم

ی چن سال دیگ صبر کن ی رشته خوب بیاری بری دانشگاه خانوم خودت میشی و کسی کاری ب کارات نداره گلم