2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چی بود عزیزدلم؟ اصلا به خودت ناراحتی ندیا.

غربالگری اول دوجا رفتم آزمایش  دادم یکی گفت سالمه یکی گفت واسه سندروم داون ریسک بینابینی داره واسه همین نگران شدیم 

غربالگری اول دوجا رفتم آزمایش  دادم یکی گفت سالمه یکی گفت واسه سندروم داون ریسک بینابینی داره و ...

عزیزدلم اصلا نترس 

اصل همون سونوگرافیه که همونم خیلی وقتا بچه سالمه

این آزمایش ها اصلا مهم نیستن. نگران نکن‌خودتو

دکترت بهجتیه؟ چی گفت بهت؟

عزیزدلم اصلا نترس  اصل همون سونوگرافیه که همونم خیلی وقتا بچه سالمه این آزمایش ها اصلا مهم نی ...

بله دکترم بهجتیه؟! شما از کجا فهمیدی؟ 

چیزی نگفته فعلا گفت بزار نتیجه غربالگری دوم هم بیاد ببینیم چی میشه

بله دکترم بهجتیه؟! شما از کجا فهمیدی؟  چیزی نگفته فعلا گفت بزار نتیجه غربالگری دوم هم بیاد ببی ...

تو یکی از تاپیک ها دیدم

اومدم ازتون سوال بپرسم دیدم درمورد سلفری پرسیدی نگرانت شدم.

منم غربالگری اولم سونو و آزمایش مشکل داشت

آمینوسنتز دادم شکرخدا سالم‌اومد

تو یکی از تاپیک ها دیدم اومدم ازتون سوال بپرسم دیدم درمورد سلفری پرسیدی نگرانت شدم. منم غربالگری ا ...

خدا رو شکر. من از آمنیوسنتز می ترسم چون همین جوری تهدید به سقطم. از خدا میخام مجبور به امنیوسنتز نشم. 

تو یکی از تاپیک ها دیدم اومدم ازتون سوال بپرسم دیدم درمورد سلفری پرسیدی نگرانت شدم. منم غربالگری ا ...

اگه در مورد دکتر سوال داری بپرس بدونم جواب می دم.

خدا رو شکر. من از آمنیوسنتز می ترسم چون همین جوری تهدید به سقطم. از خدا میخام مجبور به امنیوسنتز نشم ...

من خودم دوبار نمونه دادم یه بار واسه سی وی اس یه بار واسه آمینوسنتز

لکه بینی هم داشتم کلا وضعیتم ناجور بود ولی خب گذشت شکر خدا

عزیز شما میری مطب پیشش یا میری محلاتی واسه چکاب؟ بعد برای سزارین شنیدی هزینه بگیره یا نه؟

مطبش می رم. در مورد هزینه هم شنیدم واسه محلاتی نمیگیره خییلی دقیق نمی دونم. ولی یکی رو برا یه عمل دیگه می نوشت محلاتی از اون پول خاسته بود

من خودم دوبار نمونه دادم یه بار واسه سی وی اس یه بار واسه آمینوسنتز لکه بینی هم داشتم کلا وضعیتم نا ...

خدا رو شکر که نی نیت سالمه. امنیوسنتز کجا برا نمونه برداری رفتی ؟ قبلش باید وقت بگیری؟

خدا رو شکر که نی نیت سالمه. امنیوسنتز کجا برا نمونه برداری رفتی ؟ قبلش باید وقت بگیری؟

والا سی وی اس رو رفتم تو گلگشت ساختمان بهاران آزمایشگاه ابن سینا که آزمایشم رو اشتباه انجام دادن

آمینوسنتز رو رفتم شیخ رئیس آزمایشگاه ژنتیک تبریز