2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ ساله بتامتازون یارغار منه.

والبته آرامش اعصاب خیلی مهمه.اگر عصبی نشم کمتر به پماد احتیاج پیدامیکنم.عصبی بشم هی دستهام میخاره.دستهاتو هم با صابون بشور.مایع نزن

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
۱۵ ساله بتامتازون یارغار منه. والبته آرامش اعصاب خیلی مهمه.اگر عصبی نشم کمتر به پماد احتیاج پیدامیک ...

گلم منم دستام همینجوره بعضی دکترا میگن اگزما بعضیا پسوریازیس من آخر نفهمیدم فرقشون چیه و کدومم 

گلم منم دستام همینجوره بعضی دکترا میگن اگزما بعضیا پسوریازیس من آخر نفهمیدم فرقشون چیه و کدومم 

اگزما گوشتت باز میشه و جوشهای آبدار میزنه و پخشه تو یه قسمتهایی از دست.با مایع شوینده تحریک میشه.پسوریازیس فکر کنم متراکمه و دایره وار دور هم هستن زخمها.جاهای مختلف بدن میزنه.اگزما معمولا تو دستها و پاها و گردن هستش.جاهایی که تو معرض هواس

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگزما گوشتت باز میشه و جوشهای آبدار میزنه و پخشه تو یه قسمتهایی از دست.با مایع شوینده تحریک میشه.پسو ...

آره پس اگزماس 

منم گوشتم باز میشه و زخم میشه رو دستم هست ...فصلی میان..به شوینده و بعضی ادویه جات حساسیت دارم..پماد ترکیبی کورتون دار هم اکثرا تجویز میکنن

آره پس اگزماس  منم گوشتم باز میشه و زخم میشه رو دستم هست ...فصلی میان..به شوینده و بعضی ادویه ...

پماد دستساز فایده نداره.من زدم. بتامتازون رو امتحان کن ببین جواب میگیری؟ اگر دستهات زخمه روزی ۳ بار بزن.تا وقتی که زخمهات خوب بشن.وقتی خوب شد فقط شبها وقت خواب بزن بخواب.دیگه زخمهات برنمیگردن.مرطوب کننده هم نزن.تحریک میکنه

آره پس اگزماس  منم گوشتم باز میشه و زخم میشه رو دستم هست ...فصلی میان..به شوینده و بعضی ادویه ...

نگاه کن دست منو.دقت کنی میبینی زخمهاش بسته شدن.چند روزه که پماد نمیزنم باز قرمزی داره و خشک شده پوستم.

پماد دستساز فایده نداره.من زدم. بتامتازون رو امتحان کن ببین جواب میگیری؟ اگر دستهات زخمه روزی ۳ بار ...

یعنی واسه شما کلا برنمیگرده؟ من تقریبا هر فصلی ی مدتشو دستام زخم میشه ...بتا رو امتحان نکردم..واسه من خیلی هم میخاره

نگاه کن دست منو.دقت کنی میبینی زخمهاش بسته شدن.چند روزه که پماد نمیزنم باز قرمزی داره و خشک شده پوست ...

آره همین منم زخمای بازم بعد چند روز با پماد میبندن ولی این حالت حفظ میشه

یعنی واسه شما کلا برنمیگرده؟ من تقریبا هر فصلی ی مدتشو دستام زخم میشه ...بتا رو امتحان نکردم..واسه م ...

نه بابا پماد نزنم برمیگرده.اینم امتحان کن وضعیتت خوب میشه.

آره همین منم زخمای بازم بعد چند روز با پماد میبندن ولی این حالت حفظ میشه

بتامتازون بزنی دستهات نرم و قشنگ میشن.بعداینکه زخمهات خوب شدن هر شب یه بار بزن بخواب.دستهات عالی میشن.فقط همیشه باید بزنی هرشب