2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 63 پست
من جلوگیری طبیعی دارم با وجود ایودی 

آره خوب میکنی اینجوری بهتره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

قرص اورژانسی من خوردم توی ماه رمضون دو بار پری شدم   یه بار که سر جای خودش بود و یه بارم مثلا ده روز بعد از خوردن قرص .

دختر خالم سه با با قرص اورژانسی حامله شده بود .البته سقط شدن دوتا هم دختر داشت که اصلا نمی‌خواست. خدا بهش رحم میکرد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین من قرص اورژانسی خوردم حامله شدم یه بنده خدایی گفت اورژانسی هاتقلبی شده 😁

نه من نشدم ولی دختر خالم چند سال پیش سه بار شده بود .یعنی هی قرص می‌خورده حامله می‌شده و سقط دوباره بعدی   

قرص اورژانسی عوارض بالایی داره یه راه مطمئن ترانتخاب کن برای جلوگیری ،دستگاه ازهمه بهتره 

دستگاه هم عفونت میاره و هم میره بالا و حاملگی خارج رحم 

آره خوب میکنی اینجوری بهتره

فک کن یه درصد جرات جلوگیری نکردن داشته باشم 😰

خواهرشوهرت بعداز چن وقت ک دستگاهو گذاشته بود حامله شد ؟بعد دستگاهش سر جاش بود و باردار شد یا تکون خورده بود؟

وااای قشنگ درکت میکنم خیلی سخته .اگه قبلیابزرگن وضع مالیت هم خوبه نگران نباش توکل به خدا

وضع مال خوبه  

ولی توان خودم چی باور کن دیگه نمیکشم 

تااازه چندماه دیگه میرم ۳۰ سال بچه اولم ۷سالشه 

😞😔😭

این میشه چهارمی  اصلا در توانم نیست دوست دارم سقط بشه😭

کاملا درکت میکنم عزیزم

منم پارسال در کمال ناباوری و با جلوگیری کامل  چهارمی رو خدا بهم داد

خیلی غصه خوردم آلام ۵ ماهش شده

خدا میدونه چقد دوستش دارم فقط میگم خدایا شکرت 

خیلی عزیزه برام

غصه نخور خواهر حتما حکمتی داره اومدنش

دقیقا همینایی که میگی من خوردم  دوتا اورژانسی ۸تا ال دی  ۸روز گذشت نشدم روز ۹ تست خریدم ...

اینجوری که واسه بچه بده اینقد قرص خوردی

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
قرص اورژانسی عوارض بالایی داره یه راه مطمئن ترانتخاب کن برای جلوگیری ،دستگاه ازهمه بهتره 

هرازگاهی که پیش میادمیخورم کاش لوله هاموبسته بود.وقت زایمان .الان دیگه بایدخیلی مراقب باشم سردخترم فقط یه بارجلوگیری نداشتم قرص نخوردم ولی باردارشدم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یعنی سه بارسقط کرده 😑

اره . هی قرص می‌خورده بعد می‌دیده اثر نذاشته . حامله می‌شده و بعد سقط تا سه بار .دیگه بعدش نگفت بهم چیکار کرده .