2777
2789

بچه ندارم، از شیطنت های خودم بگم؟  

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم خوشحال میشم

من وقتی کوچیک بودم دشمن دستمال کاغذی بودم🤣 

اگه جایی میدیدم تا آخرین برگش رو از جعبه بیرون می آوردم. 

یه مشت برنج برمی‌داشتم پخش میکردم همه جا

خیلی شیطون بودم.

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
من وقتی کوچیک بودم دشمن دستمال کاغذی بودم🤣  اگه جایی میدیدم تا آخرین برگش رو از جعبه بیرون می ...

پسرم سه کیلو انواع حبوبات را قاطی کرده بود و مثل مولودی از بالای اپن یه چیزایی میخوند بعد رو سر داداش کوچیکش می‌ریخت . بعد فرستادمشون اتاق تا جمع کنم رفتم تو اتاق دیدم یه جعبه دستمال کاغذی ریز کرده کف اتاق میگه با داداش برف بازی میکنیم 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
پسرم سه کیلو انواع حبوبات را قاطی کرده بود و مثل مولودی از بالای اپن یه چیزایی میخوند بعد رو سر دادا ...

🤣🤣🤣 

منم دقیقاً همین کار ها رو میکردم، اکثر دختر بچه ها آروم ان تو کوچیکی، اما من خیلیییی شیطون بودم. همه فکر می‌کردن پسرم

مجردم بچه چیه اصلا هم قصد ازدواج ندارم مگ دیوونم خودمو بد بخت کنم😂😂😂😂

خودم سر خودم زیادی ام 

از شیطنت های خودم میگم 

تو مدرسه هم‌کلاسی هامو میزنم فرار میکنم زیاد حرف میزنم میخندم گند کاری میکنم سر امتحان دیوونه بازی در میارم 

تو خونه ک باشم اهنگ میزارم گوشیم مثلا میکروفونه باهاش اهنگا رو میخونم مسخره بازی در میارم تا دلتون بخاد 

#‍ دیوونم خودتونین😁

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید