2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

این چه پروفایلی هست شما گذاشتید؟؟

چطوری نی نی یار تایید کرده؟

بخدا می بینم دلم بدتر میگیره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نشد عزیزم

فقط مسائل خانوادگی و خصوصی حذف میشن و اونم روزی یدونه تاپیک 

الان بستس تاپیک 

صبح ها هستن ساعت کاری مشخص داره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
مگه چشه پروفایلشون ک نی نی یار تایید نکنه

آخه دور از جون شما دور از جون ایشون  دور از جون عزیزانشون ما اگه عزیزانمون رو از دست بدیم این پروفایل رو میذاریم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
این چه پروفایلی هست شما گذاشتید؟؟ چطوری نی نی یار تایید کرده؟ بخدا می بینم دلم بدتر میگیره

سلام خب تایید میشه دیگه نمیدونم چرا🤕

آخه دور از جون شما دور از جون ایشون  دور از جون عزیزانشون ما اگه عزیزانمون رو از دست بدیم این پ ...

چه ربطی داره😐

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
آخه دور از جون شما دور از جون ایشون  دور از جون عزیزانشون ما اگه عزیزانمون رو از دست بدیم این پ ...

سلامت باشین الهی

حالا عوض میکنم 🤕