2821
2789
عنوان

لاغری شکم

240 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر کسی بوده از شما که با رژیم و ورزش هوازی شکمش لاغر شده؟ اونایی ک تجربه دارن بگن که انگیزه ها بره بالا مررسی

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حداقل ۶ ماه تمیز ورزش کن

من باشگاه میرم ورزش فیتنس..هفته ای ۳ بار و‌هر بار یک ساعت و روزی بیست دقیقه پیاده‌روی هم‌میکنم غذامم نصف کردم فعلا ۳ کیلو کم کردم تو ۱ ماه 

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

دمنوش زنجبیل ودارچین عالیه روزی یه حبه سیر هم بخور

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
دمنوش زنجبیل ودارچین عالیه روزی یه حبه سیر هم بخور

میشه بیشتر توضیح دهید

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
میشه بیشتر توضیح دهید

پودر زنجبیل از عطاری بگیر روزی دوتاسه لیوان با دارچین دمنوش درست کن بخور دراز نشست هم روزی صدتا برو سیر هم چربی سوز هست

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊