2777
2789

خانوما بچم بیست ماهشه تا نیم ساعت پیش داشت بازی میکرد منم حواسم بهش بود یهو رفت سمت مبل شروع کرد ور رفتن با پوسته چرمش منم دعواش کردم اومد اینور بعد از ده دقیقه دیدم هی انکشتشو می‌بره تو دهنش عا عا می‌کنه فک کردم دندونش درد می‌کنه یا گوشت رفته لادندونش شوهرمو بیدار کردم دندونش و ببینه میگه چیزی نیست .بیقراری کرد بغلش کردم دور دادنش دیدم یهو داره عوق میزنه هول کردم شوهرم اومد گرفت برعکسش کرد دیدیم ی چیزی تو دهنشه و  گریه می‌کنه انکار پوسته سر پیچ مبل میذارن که پیچش دیده نشه اونو کنده خورده .حالا برسچهرم گفتم دست بنداز تو دهنش دربیار نکرد انکار قورتش داده .حالا هم گذاشتش رو پا بخوابه .منم این نیم ساعته دارم گریه میکنم .میترسم هنوز لا جلوش گیر کرده باشه خدای ناکرده زبونم لال تو گلوش میر کنه نصف شب .چیکار کنم .خدایا بچه ها خیلی مظلومن الهی هیچ بچه ای بلا سرش نیاد و همه بچه ها سالم باشند بچه منم سالم‌ باشه.تو رو خدا دعا کنین طوریش نشه بچم. همه چیزم این بچه هست 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیش نمیشه

مگه پبچ قورت داده ی چسب دیگه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بیدارش کن مایعات بهش بده سریع بره پایین.

یه کم کره بده بخوره که تو گلوش گیر نکرده باشه خدایی نکرده

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
مایعات بهش بده تادسریع دفعش کنه

نخورد هر کاری کردم شوهرم ی تیکه خرما داد نمی‌دونم خورد با نه او میگه خورد .الانم سریع خوابش کرده دلواپسم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بیدارش کن مایعات بهش بده سریع بره پایین. یه کم کره بده بخوره که تو گلوش گیر نکرده باشه خدایی نکرده

نذاشت شوهرم که خوابش کرده میگه خرما بهش داده من که ندیدم بخوره این میگه خورده 

عزیزم سوره حمد به نیت شفا تا ۷۰ بار هر چقدر تونستی برا بخون

باشه عزیزم ممنونم

الهی عزیزم ایشالا هیچی نیست و رفته پایین نگران نباش . بهش اب زیاد بده ، خودتم ترجیحا امشب نخاب بالا ...

آخه سریع شوهرم خوابش کرده این بیشتر نگرانم کرده

هیچیش نمیشه مگه پبچ قورت داده ی چسب دیگه

آخه گرد بود اندازه سکه صدتومنی ازین کوچیکت جنسشم مثل کارتن روغنی کلفت بود 

انشاالله ک چیزیش نمیشه ولی من اگر جات بودم تا اورژانس میبردمش

نذاشت شوهرم تا من حالم جا بیاد و ی اسفند براش بگیرم اومدم دیدم گذاشته رو داشته داره می‌خوابه