دنیذراد مدیر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 عنوان بیا ببین حس ششمی هستی یانه | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست بیشتر جنبه ی فان داره بدون در نظر گرفتن تاپیک هام بگین ببینم قویترین کلمه ای که بعد از خوندن تاپیکم نسبت به من تو ذهنتون میاد چیه میتونه اون کلمه یه شغل باشه میتونه یه حس باشه میتونه رنگ باشه یا هرچی منم میگم درسته یا خیر کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️ 1400/09/13 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 مطمئن نیستم فقط حسمو بهت میگم دوست داره. ، ذهنش درگیره ولی بعضی وقتا بهت فکر میکنه اره ... دوست داره بقیه زندگیشو باهات بگذرونه دوست داره ولی یه چیزایی سد راهشه . من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
دنیذراد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 خیلی بخاطر این رفتارت لطمه میخوری ازت سواستفاده میشه سعی کن خودتو اصلاح کنی وگرن همیشه ب ضررته خیلی دارم سعی میکنم حرف دیگران و فکرشون مهم نباشه کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️
nargasjooon عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 393 درمورد منم بگو نیتی دردل دارید مقدماتی تاحدوی فراهم شده تردید داری مسافرتی درپیش داری،قرضی داری ادا میشه،دوستان بد دورت داری ازشون کناره بگیر،رازخودت هم به دیگران نگو،بیشتر وقتت اینترنت میگذرونی
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 ممنون میشم. خصوصیاتم رو بگید. و اینکه کی شرایطم عوض میشه؟ خانومی ، باادب ، مهربون ، اروم خنده رو ؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 ممنون میشم. خصوصیاتم رو بگید. و اینکه کی شرایطم عوض میشه؟ قدت متوسطه پوستت گندمیهدلسوزی ، مهربونی ، اعتماد به نفست زیاد نیست ولی خودتو دوست داری ، درونگرایی اره عوض میشهاگه اشتباه گفتم بگو
banooou عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 2313 خیلی دوست داره. لایک درسته درست بود میمیره برام😍 ولی خیلی دعوا میکنیم😐☹️
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 برا منم جواب میدی ؟ اونی ک تو فکرمه دوسم داره ؟ از دوست داشتن دوست داره ولی اون شخص همیشه تو دو راهیه تکلیفش باخودش روشن نیست همیشه سر درگمه
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 حله گلی برا منم جواب میدی بی زحمت ؟ علی دوسم داره ؟ بهم فکر میکنه؟ بهت فکرمیکنه توتنهاییهاش . دوست داره اما تنهادغدغه ی ذهنیش نیستی . من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 از دوست داشتن دوست داره ولی اون شخص همیشه تو دو راهیه تکلیفش باخودش روشن نیست همیشه سر درگمه اها خیلی ممنونم عزیزم از نظر چهره چجوریم در نظرش؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 خانومی ، باادب ، مهربون ، اروم خنده رو ؟ درسته، کی شرایطم عوض میشه؟ السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 نیتی دردل دارید مقدماتی تاحدوی فراهم شده تردید داری مسافرتی درپیش داری،قرضی داری ادا میشه،دوستان بد ... درسته گلم همش من الان تو دلم نی نی دارم؟یعنی باردارم؟ دوست دارم خداجون🤍
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 بهت فکرمیکنه توتنهاییهاش . دوست داره اما تنهادغدغه ی ذهنیش نیستی . خیلی ممنون عزیزم❤ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
خانومه_آقاعلی عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 960 از دوست داشتن دوست داره ولی اون شخص همیشه تو دو راهیه تکلیفش باخودش روشن نیست همیشه سر درگمه حس و علاقه عشقم بهم در چه حده؟؟
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 خیلی دارم سعی میکنم حرف دیگران و فکرشون مهم نباشه ایشالله ک موفق بشی ولی خیلی واست سخته میگی مهم نیست ولی باز اتفاقی پیش میاد بیشتراز همه میسوزی و اذیتی😣
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 درسته، کی شرایطم عوض میشه؟ برای عوض شدن شرایطت باید کاری انجام بدی گل من مثلا تلاشی چیزی وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆