دنیذراد مدیر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 عنوان بیا ببین حس ششمی هستی یانه | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست بیشتر جنبه ی فان داره بدون در نظر گرفتن تاپیک هام بگین ببینم قویترین کلمه ای که بعد از خوندن تاپیکم نسبت به من تو ذهنتون میاد چیه میتونه اون کلمه یه شغل باشه میتونه یه حس باشه میتونه رنگ باشه یا هرچی منم میگم درسته یا خیر کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️ 1400/09/13 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 عزیزم من همین امشب فهمیدما به حس من اطمینانی نیست 😄😄😄 انگار دل آشوبی ، نگرانی یا استرس دار ... ارهلطفا هرچی حس میکنی بگو نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 بهش میرسم ؟ خودمم حس شیشم دارم ولی واسه خودم کار نمی کنه 🙁فقط بعضی وقتا خیلی حسم قویه مرسی ... خب توبگو علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟بهم پیام میده اخرش؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 اره لطفا هرچی حس میکنی بگو فقط ازت استرس و نگرانی حس میکنم ، نگران نباش عزیزم حل نیشه انشالله ❤ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 خب توبگو علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟بهم پیام میده اخرش؟ حس ششمی گلی؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
banooou عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 2313 اخلاق همسرت تندشده وتودرمقابل پرخاشگریش سکوت میکنی معمولا . درسته؟ ن والا سکوت نمیکنم وقتی سکوتم ک تقصیر دارم زبونم ۶ متره براش 😂 بگو چقد دوسم داره؟
دنیذراد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 ادم ساده و زود باوری دهن بینی دقیقا مخصوصا اخری کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 حس ششمی گلی؟ نمیدونم . ازنظربچه های سایت اره😅.خصوصیات۸۰درصدرودرست میگم به گفته ی خودشون. من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
banooou عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 2313 اخلاق همسرت تندشده وتودرمقابل پرخاشگریش سکوت میکنی معمولا . درسته؟ و اینکه کی باردار میشم برا بچه ی دومم؟
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 خب توبگو علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟بهم پیام میده اخرش؟ مطمئن نیستم فقط حسمو بهت میگم دوست داره. ، ذهنش درگیره ولی بعضی وقتا بهت فکر میکنه اره حالا تو هم بهم بگو بهش میرسم ؟ حسش بهم چیه ؟
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 ن والا سکوت نمیکنم وقتی سکوتم ک تقصیر دارم زبونم ۶ متره براش 😂 بگو چقد دوسم داره؟ خیلی دوست داره. من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
خانومه_آقاعلی عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 960 نمیدونم . ازنظربچه های سایت اره😅.خصوصیات۸۰درصدرودرست میگم به گفته ی خودشون. خصوصیات منو هم بگو لطفا ببینم حست در چه حده😂
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 دقیقا مخصوصا اخری خیلی بخاطر این رفتارت لطمه میخوری ازت سواستفاده میشه سعی کن خودتو اصلاح کنی وگرن همیشه ب ضررته
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 نمیدونم . ازنظربچه های سایت اره😅.خصوصیات۸۰درصدرودرست میگم به گفته ی خودشون. حله گلی برا منم جواب میدی بی زحمت ؟علی دوسم داره ؟ بهم فکر میکنه؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 خیلی بخاطر این رفتارت لطمه میخوری ازت سواستفاده میشه سعی کن خودتو اصلاح کنی وگرن همیشه ب ضررته برا منم جواب میدی ؟ اونی ک تو فکرمه دوسم داره ؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆