2777
2789
عنوان

بیا ببین حس ششمی هستی یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست
عزیزم من همین امشب فهمیدما به حس من اطمینانی نیست 😄😄😄  انگار دل آشوبی ، نگرانی یا استرس دار ...

اره

لطفا هرچی حس میکنی بگو

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میرسم ؟ خودمم حس شیشم دارم ولی واسه خودم کار نمی کنه 🙁فقط بعضی وقتا خیلی حسم قویه  مرسی ...

خب توبگو علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟بهم پیام میده اخرش؟

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
حس ششمی گلی؟ 

نمیدونم . ازنظربچه های سایت اره😅.خصوصیات۸۰درصدرودرست میگم به گفته ی خودشون.

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
خب توبگو علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟بهم پیام میده اخرش؟

مطمئن نیستم فقط حسمو بهت میگم 

دوست داره. ، ذهنش درگیره ولی بعضی وقتا بهت فکر میکنه 

اره 

حالا تو هم بهم بگو بهش میرسم ؟ حسش بهم چیه ؟

ن والا سکوت نمیکنم وقتی سکوتم ک تقصیر دارم زبونم ۶ متره براش 😂 بگو چقد دوسم داره؟

خیلی دوست داره.

نمیدونم . ازنظربچه های سایت اره😅.خصوصیات۸۰درصدرودرست میگم به گفته ی خودشون.

حله گلی برا منم جواب میدی بی زحمت ؟

علی دوسم داره ؟ بهم فکر میکنه؟

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
خیلی بخاطر این رفتارت لطمه میخوری ازت سواستفاده میشه سعی کن خودتو اصلاح کنی وگرن همیشه ب ضررته

برا منم جواب میدی ؟ اونی ک تو فکرمه دوسم داره ؟ 

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆