دنیذراد مدیر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 عنوان بیا ببین حس ششمی هستی یانه | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست بیشتر جنبه ی فان داره بدون در نظر گرفتن تاپیک هام بگین ببینم قویترین کلمه ای که بعد از خوندن تاپیکم نسبت به من تو ذهنتون میاد چیه میتونه اون کلمه یه شغل باشه میتونه یه حس باشه میتونه رنگ باشه یا هرچی منم میگم درسته یا خیر کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️ 1400/09/13 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargasjooon عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 393 انشاالله یعنی روز موعودم تستم مثبت میشه هفته دیگ؟؟؟؟ بله،مسافرشما دراهه،بارداربودی خبری بهم بده لطفا
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 عزیزم درمورد من میگی): چرا هیچ کی حواسش ب من نیس🥺🥺🥺 جانم چی بگم
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 چرا منو نمیگی چند مرتبه پرسیدم😕 اخلاق و ظاهرم ؟ کنکور تجربی امسال چی قبول میشم 😄عزیزم . عجول هستی نازداری باکلاس هستی با ادبی وگاهی باعشوه دست زیرموهای بلندت میزنی ویه موج میدی توشون . درسته؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 بله،مسافرشما دراهه،بارداربودی خبری بهم بده لطفا عزیزم فداتشم میتونی حدس بزنی جنسیتو دوست دارم خداجون🤍
خانومه_آقاعلی عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 960 جانم چی بگم حست میگه چن سالگی مامان میشم و جنسیتش چیه؟؟
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 یه ادم جذاب و تو دل برویی وهیکلت خیلی دوست داره خب توبگو رفیق . حس علی بهم چیه؟دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟پیام میده بهم؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 😄عزیزم . عجول هستی نازداری باکلاس هستی با ادبی وگاهی باعشوه دست زیرموهای بلندت میزنی ویه موج میدی ت ... فقط جواب منو ندادی دوست دارم خداجون🤍
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 بله،مسافرشما دراهه،بارداربودی خبری بهم بده لطفا برا من هم بگید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 بله،مسافرشما دراهه،بارداربودی خبری بهم بده لطفا عزیزم بهم میگی علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟پیام میده بهم؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 حست میگه چن سالگی مامان میشم و جنسیتش چیه؟؟ عزیزم وقتی ازدواج کنی هول هوش دوسال یسالو نیم بعدش بچه دار میشی بچه اولت هم دختره
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 عزیزم وقتی ازدواج کنی هول هوش دوسال یسالو نیم بعدش بچه دار میشی بچه اولت هم دختره من باردارم؟ دوست دارم خداجون🤍
0fati74 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 703 چطور دختریم ؟ کنکور تجربی چی میارم ؟ امسال دختر مهربون واروم هستی ولی بجاش شیطنت خودت داری وبی ریا هستی....کنکورت هم باید بیشتر تلاش کنی چیزی ک میخوای قبول شی چون زیاد باجون دل نمیخونی
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 عزیزم وقتی ازدواج کنی هول هوش دوسال یسالو نیم بعدش بچه دار میشی بچه اولت هم دختره علی دوسم داره؟بهم فکرمیکنه؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚