2777
2789
عنوان

پیشنهاد دختر به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 64 پست
عقل نداری اگ بری اینکارو کنی  ۹۹ درصد پیشنهاد دختر به پسر با رد پسر مواجه میشه  بعدم ...

چون خودم اعتماد بنفسم پایینه عاشق اعتماد بنفسش شدم😭

قدی من ازش بلند ترم

مالی  و موقعیتی ۱۰ برابر بهتر

قیافه هیکلمم که خیلییییی بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قشنگ من بالام اون پایین  از هرررررر نظر من سرترم منتها خیلی اخلاقشو دوست دارم

به طور مستقیم بهش پیشنهاد دوستی نده فقط باهاش زیاد در ارتباط باش و نشون بده که ازش خوشت میاد ولی کلامی نگو

چون خودم اعتماد بنفسم پایینه عاشق اعتماد بنفسش شدم😭 قدی من ازش بلند ترم مالی  و موقعیتی ...

پس خاهشا اعتماد بنفستو ببر بالا و خودتو کوچیک نکن 

مردم عاشق آدمای با اعتماد بنفس میشن 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
اره فکر میکنه که شاید اولین نفر نیست که این پیشنهادو بهش میدی بااینجا خارج نیست که مثبت فکر کنن تو ب ...

اخه من ایرانم نبودم خب؟؟؟ تازه چند ساله اومدم

میگم شاید با خودش بگه من منظور بدی ندارم و صرفا یه قرار بین دو تا همکاره نه پیشنهاد؟؟

والا بخدا هرکیم گیرم میاد عوضیه

ازبسکه  ی عده واقعن بد ذاتن وخشک ومغرور ،اگ همه روراست باشن باهم هیشکس تنهانیس ک منتظر 1همدم باشه دگه.دورویی ود روغ خریدارش زیادشده تاحرف راست بقران اوناکه د روغ میدن خریدارشوزیاده.